vinneren av ukas blogg!


http://karolinemuldal.blogg.no/


En veldig fortjent seier. Denne jenta har mange fine bilder, som har masse å si for utseende til en blogg, og i tillegg har hun et godt ordbruk. Hun virker som en jente med mye positiv energi, og er absolutt flink til å skrive innlegg til leserne sine. Denne jenta fortjener flere lesere, så ta dere en tur innom bloggen hennes, og gjør henne glad ved å gi et minutt av deres liv til å gi fra dere en liten kommentar!

ukas blogg


Hei! Nå har jeg tenkt til å starte en ny greie på bloggen sånn for at det skal bli litt mer å lese om, og for at jeg skal ha litt mer å blogge om. Så det jeg har funnet ut er at jeg skal begynne med ukas litt forskjellig ting. Det første jeg begynner med da, er ukas blogg. Hver søndag skal jeg ha et innlegg med ukas blogg!

Det eneste dere må gjøre for å være med i "trekningen" av ukas blogg er å kommentere bloggen deres i dette innlegget. Altså, det blir vel ikke en trekning, det blir mer sånn at jeg velger ut den bloggen jeg synes fortjener det av de som har meldt seg på.Vil du være med i denne ukas "ukas blogg"?

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Desember 2013


Aina Bäckman Hatlebrekke, 17

For kontakt:
aina-hatlebrekke@hotmail.comhits