lange og kjedelige dager


For snart to uker siden fikk jeg en trist, dum, teit og uforståelig nyhet. Nyheten har gjort så jeg egentlig ikke skal belaste foten så mye og helst ikke danse på noen uker. Problemet er bare at jeg vil danse. Jeg vil ikke gå mange uker uten å danse eller trene, for altså.. Dansing er jo det jeg liker å drive med. Nyheten var altså at jeg er på vei til å få en stor betennelse i foten min som kan gjøre så jeg får problemer med å gå seinere i livet. 

Så dum og utålmodig som jeg er, har jeg allerede etter en uke begynt å danse igjen, noe jeg fant ut idag at ikke var så lurt.. Det gikk ganske bra i starten, men i dag merket jeg at det ikke gikk så bra. Da har jeg lært av det, at jeg må vente en stund til. Jeg gikk også på krykker i en uke, og det kan godt hende jeg må bruke de litt mer litt seinere, men akkurat nå er jeg så sliten og lei av dem at jeg rett og slett ikke gidder. 


haha, et kleint bilde ei venninne tok av meg på skolen til skoleoppgavem hennes

Denne betennelsen gjør nok så jeg får lite å gjøre utover og at dagene kommer til å bli veldig lange og kjedelige, i og med at jeg danser nesten hver dag. Heldigvis har jeg fått medlemskap på et treningsstudio i nærheten av der jeg går på skole, så jeg skal nok få trent en god del der, uten å overbelaste foten selvfølgelig!Har dere noen skader eller lignende som hindrer dere i å trene?

sporty


Heihei! Det føles faktisk godt å si at unnskyldningen min for at jeg ikke blogga i går var fordi jeg faktisk trente! Tro det eller ei, men jeg fikk faktisk med med Helene og bikkja hennes ut på joggetur, utrolig.

Og igjen er jeg ikke så glad i å ta med speilrefleksen overalt.. Haha, i alle fall ikke på en joggetur. MEN! Jeg tok jo bilder med iPhone'n! Idag må jo alle treningsøkter dokumenteres..

Etter joggeturen dro vi ned til stranda og bada, og det er faktisk det beste jeg har opplevd i hele ferien! Det var jo så varmt, herregud

Jeg skal prøve så godt jeg kan å få blogget mer idag, men det er ikke så gøy å blogge når ikke blogglysten er på topp...


Hva har dere gjort idag?

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Desember 2013


Aina Bäckman Hatlebrekke, 17

For kontakt:
aina-hatlebrekke@hotmail.comhits