stockholm dag 3


Denne dagen var høydepunktet tror jeg, for da skulle Helene og jeg endelig få lov til å shoppe! Vi ble liiitt skuffa av klesbutikkene som var der, men jeg fikk i hvert fall brukt opp pengene mine og er fornøyd med det jeg fikk kjøpt.Neste dag kommer snaaart!

 

Hva synes dere?

stockholm dag 2


Hei! Siden jeg har vært i Sverige i en uke nå så har jeg ikke fått blogget. Jeg var så dum og trodde at jeg skulle få blogge mens jeg var der, men neida. Derfor tenkte jeg å ha legge ut bildene i en slags "rekkefølge". Husker jo ikke heelt når alle bildene er, men skal prøve så godt jeg kan. For dere som lurte så var jeg i Stockholm sammen med Helene og familien hennes. 

Grunnen til at jeg begynner med dag 2 er fordi jeg ikke tok noen bilder første dagen, fordi vi egentlig bare kjørte bil. Vi var fremme tidlig om morgenen så vi brukte egentlig mesteparten av dagen på å bade og gjøre i stand bobilen som vi sov i.Vi sov i denne turbilen. Etter vi hadde brukt hele dagen på stranda og ligget og solet oss osv, bestemte vi oss for å ta et tur til byen med t-banen for å spise litt og sånt. Vi gikk forbi slottet og følte oss som ordentlig turister. Følte meg enda mer turist da jeg og Helene hadde med hvert vårt speilreflekskamera, haha

Dette er da det svenske slottet.Seinere på kvelden spiste vi på pizza hut og seriøøst så god pizza de lager der! Anbefaler alle å spise pizza der altså. Tror vi endte opp med å spise pizza der tre-fire dager mens vi var der. Jeg tror folkene begynte å kjenne oss igjen der! Jaja, da kommer dag 3 seinere, skal begynne å lage innlegget nå så kanskje det kommer i kveld.


Hva synes dere om bildene?

halvveis allerede


Herregud, tenk at vi er halvveis i ferien allerede! Det er helt sjukt.. Sommerferien skal liksom være så lang at man nesten gleder seg litt til å begynne på skolen igjen. Jeg for min del gleder meg jo egentlig litt til skolen, fordi jeg skal begynne på en helt ny skole. Men uansett synes jeg at sommerferien kan være lenger, selvom den fortsetter litt til da. 

Det som skjer fremover nå er at jeg skal være hjemme i en uke uten noen særlig planer, også skal jeg til mamma en tur på onsdag. På fredag blir jeg med Helene på campingtur til Sverige og blir der i en ukes tid. Jeg håper jeg får blogget litt der, for jeg skal i hvert fall ta med kameraet også har jeg jo mobilnett.Har dere hatt det fint hittil i ferien?

gode gamle enebakk


Heihei!

Nå sitter jeg i bilen og er på vei til gode gamle Enebakk. Det er helt fantastisk fint vær nå, så det var nesten litt trist å dra fra campingen.. Det er jo hele 25 grader her!! Her kan man liksom gå rett ned til sjøen og bade, mens hjemme må man sykle langt så når man har kommet frem har man jo mista lysta til å bade.

De siste dagene har vært helt fantastiske, og jeg har fått mye av den brunfargen jeg håpet på å få i år! Men skal forsette å jobbe med fargen når jeg kommer hjem, tro meg :-)

Blogges mer når jeg kommer hjem for da har jeg macen, nå sitter jeg i bilen og blogger..


Hvordan er været hos dere? :)

sånn går nu dagan


Heihei! Jeg kjeder rett og slett livet av meg akkurat nå, og det kommer jeg til å gjøre helt frem til onsdag, da jeg endelig skal hjem fra campingen. Jeg kjenner jeg begynner å bli litt lei campinglivet nå, i og med at de eneste levende skapningene i denne campingvogna nå er pappa, stemamma, lillebror, kompisen hans og meg. Så det jeg kommer til å bruke disse dagene på er å eie pappa og Ellen (stemor) i kortspill og yatzy.. Litt av en ferie det her? Jadda

Jeg skal få fikset ukas blogg seinere i dag, for det var faktisk utrolig mange som meldte seg på. Det sjokkerte meg faktisk litt, men ukas blogg skal det bli! Dere kan forresten komme med idèer til andre morsomme ukas et-eller-annet jeg kan ha!Hva driver dere med i disse dager?

effektivitet
Hei!

Nå sitter jeg faktisk i min egen stue (første gang hittil i ferien) hjemme i Enebakk. Det er bare stesøstra, stemammaen min og meg her hjemme nå, så vi skal snart spise pizza og kose oss ute i det fine været. Helt siden jeg kom hjem har jeg egentlig vært ganske effektiv, for en gangs skyld har jeg klart å rydde og sortere tinga på rommet mitt og støvsugd, vaska og tørket støv her. Jøss! Hvem hadde trodd at Aina skulle gjøre noe sånt?

Jeg har begynt på et litt langt innlegg som jeg snart skal publisere på bloggen. Det kommer kanskje i kveld eller i morra tidlig på dagen. Innlegget blir veldig langt og noen synes kanskje det er morsomt, mens andre kanskje synes det er kjedelig. Menmen, jeg synes hvert fall det er ganske morsomt. Det handler om forandringer på meg egentlig, mer får dere vite når innlegget er publisert på bloggen!

 

Er dere effektive? Har dere ryddig rom, og er dere flinke til å holde det ryddig?

helt ok


Herreguud som jeg blir glad av det fine været vi har i Norge nå! Både i dag og i går har jeg gått i bikini helt fra klokka elleve om morgenen til klokka seks på kvelden, og det er såå deilig. Det beste er at jeg begynner å få en utrolig skille nå, så det ser jo nesten ut som jeg har på bikini uten bikinien på, haha. Håper det varer en stund da, det er jo ikke sikkert

Hvordan har dere det?

planen for idag


Heeei!

Jeg bare skal slenge inn en raskt innlegg nå, fordi vi snart har tenkt oss ut av campingvogna og bli ute hele dagen og da får jeg nok ikke blogga før i kveld en gang! Planen for idag er å komme oss ned til flytebryggene og få enda litt mer farge på kroppen, for idag er det enda finere vær enn det det var i går. Æææ
Hva er planen deres for dagen?

jobber med brunfargen


Heyyy, nå sitter vi i senga og skal snart til å legge oss, jeg skal bare bli ferdig med dette blogginnlegget først. Vi sitter med joggebuksa og hettegenseren på og har nettopp vært ute og tatt noen fine kveldsbilder og spist is. Vi var jo ikke spesielt fine på bildene fordi vi bare tok på oss slaskeklær, men det får gåå

I morra har vi tenkt til å stå opp ganske tidlig for å få noe ut av dagen, også skal vi prøve å bli enda brunere enn det vi ble i dag. Vi jobber hardt med brunfargen disse dagene, for dette kan være de eneste sommerdagene vi får! Æææ, ser dere at vi har fått farge??Det er såå mange fine plasser å ta bilde på her på campingen, så det blir ganske mye mer bilder å komme med på bloggen når jeg er her, enn når jeg bare sitter hjemme og kjeder meg. Men det er jo bare bra at jeg har mye å blogge om?

 

Synes om bildene?

følelsen av sommer


Heei! Idag har det vært så utrooolig fint vær at jeg har vært ute i bikini hele dagen. Dagen startet med at Helene og jeg satt oss ut i bikini klokka elleve om morgenen og ventet på frokost. Etter vi hadde spist frokost gikk vi oss en tur ned til Storesand, en kjempefin strand et stykke unna campingplassen, men likevel så kort at det går an å gå dit. Vi lå der fra ett-tiden til seks-tiden og tok masse bilder og lå og sola oss. Tror faktisk vi har fått en del farge idag!

Etter vi hadde vært der en stund ringte broren min meg for å si at han og pappa kom og hentet oss med båten. De skulle fiske fra båten så vi lå på taket og solte oss enda litt mer, helt til vi dro inn igjen i sju-tida. Så dette har vært en uvanlig fin dag, og endelig har jeg faktisk fått kjent på følelsen av ordentlig sommer! Nesten ikke misunnelig på de som er i Syden lenger... eller.. kanskje bittelittHvordan har været vært hos dere i dag?

klar for båttur!


♥ heiii

Om ca 2 timer skal jeg være helt klar til å gå ned til bussen for å kjøre til danskebåten vi skal ta. Vi skal være på båten i ca ett døgn, spørs litt på været. Og når jeg sier vi, så er det mamma, broren min og meg. Vi skal bare være hos mamma i en helg så vi tenkte vi kunne finne på en liten ting å gjøre sammen. Så nå har jeg nettopp pakket ferdig det jeg skal ha med, og så og si funnet ut hva jeg skal ha på. 

Skal dere på noen slags båttur i helga?

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Desember 2013


Aina Bäckman Hatlebrekke, 17

For kontakt:
aina-hatlebrekke@hotmail.comhits