stortrives!


Hei! Er ikke så veldig flink til å blogge ennå, men tro meg, det kommer etter hvert. Nå har vi nemlig begynt på litt fotoprosjekter og fått startet med å ta noen bilder og sånt, så jeg tenkte at etter hvert som jeg får tatt litt bilder på skolen så legger jeg det ut på bloggen. Ok, kanskje ikke hver gang, men en god del. Som for eksempel det øverste bildet her ble tatt i dag tidlig på skolen og det nederste ble tatt av Malin til en foto-oppgave de hadde i går.

Denne uka har jeg faktisk vært på dansing hver dag. Zumba på mandag og tirsdag, jazz på onsdag og zumba på torsdag igjen og har til og med vært på dansinga i dag for å øve til en forestilling vi har i morra. Så nå sitter jeg godt plassert med macen på fanget og er dødssliten etter denne uka. Samtidig som det er deilig å kjenne at jeg har trent en god del denne uka.


Hvilken skole går dere på dette året?

medier og kommunikasjon


Heeei alle sammen! Kanskje det er noen som lurer på litt sånn skoleting om meg osv? Nei, kanskje ikke.. Uansett så har jeg tenkt til å fortelle litt om det.

På torsdag forrige uke begynte jo de fleste på skole, og siden jeg er en av 97'erne så begynte jeg første året mitt på videregående i år. Jeg hadde søkt på danselinja på Ski VGs som første ønsket mitt og jeg kom inn på det. Jeg var kjempefornøyd og gledet meg masse til å begynner på den nye skolen og treffe nye mennesker! Men dessverre så ble ikke alt etter forventningene mine.. Jeg trivdes ikke så veldig på den nye skolen. Ikke på grunn av dansinga, men fordi det er for mye stress! Jeg sleit med motivasjonen og konsentrasjonen min på ungdomsskolen, så hvordan ville det gått på videregående?

Derfor dro jeg til Drømtorp og snakket med de folka om å få bytte til Medier og Kommunikasjon, som da var tredje ønsket mitt da jeg søkte. Det tok litt tid å få plass på linja, så jeg gikk en hel uke og ventet, helt til de ringte meg opp midt i en mattetime. HERREGUD så stressa jeg var de minuttene før timen var ferdig! Jeg visste at det var skolen som hadde ringt megSå nå går jeg på medier og kommunikasjon på Drømtorp videregående og er superfornøyd med det! Jeg trenger å få liiitt pause fra alt skolearbeidet og få inn litt medier i skolegangen min. Jeg håper også at denne linja kan gjøre så jeg får mer blogglyst også, i og med at det faktisk har mye med foto og video å gjøre. Så dere kan nok se frem til mye mer blogging fra meg!


Har du starta på videregående, i så fall, hvilken linje går du?

videregående osv


Hei! Omsider fikk jeg kommet meg inn på vigo og sjekket resultatet. Da jeg åpnet siden og så på resultatet skjønte jeg ikke heelt hvorfor jeg var så stressa og gira på å se hva jeg hadde kommet inn på. Den enese skolen jeg hadde fått tilbud om å komme inn på var tredje valget mitt. Er det mulig? Jaja, jeg står på ventelister på første og andre valget mitt da. Jeg kommer nok inn på danselinja, for jeg står som nummer 9 på lista. Krysser fingrene på å komme inn på andre inntak!
Fornøyd eller misfornøyd med inntaket, til dere som har søkt?

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Desember 2013


Aina Bäckman Hatlebrekke, 17

For kontakt:
aina-hatlebrekke@hotmail.comhits