siste uka med skole


Wiii, nå er det bare denne uka her igjen før det er ♥JULEFERIE♥!!! Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til ferie nå, føler jeg trenger det etter det halve skoleåret her. I tillegg trenger jeg en liten pause før andre termin begynner og karakterene begynner å telle. Viktig å få bra snitt nå til sommeren, så da er det bare å skjerpe seg heelt. Kjenner jeg gruer meg.

I dag har jeg følt meg ordentlig slapp. Jeg sto opp ganske tidlig fordi jeg egentlig skulle bort til en venn, men det ble bare til at jeg dro til mamma fordi vi fikk besøk av onkelen min som jeg ikke har sett på lenge. Jeg har også fått svidd av en 500-lapp på klær i dag, MEN det var verdt det

Dette var bare noen fine selfie's som er tatt i helga (for dere som lurer er det tullebilder som jeg legger ut på min private bruker på instagram). Jeg har ikke brukt speilreflekskameraet i helga så det ble dessverre iphonebilder. Menmen, forhåpentligvis bedre bilder til uka!Gleder dere dere til juleferie også?

slappeste lørdagen på lenge


Hei!

Jeg rakk visst å blogge litt til før jeg skal avgårde, men dette blir nok det siste innlegget for i dag. Nå tar jeg snart turen til Ski for å se på en danseforestilling, og etterpå skal jeg kanskje videre til en kompis, men det er ikke sikkert ennå. 

Det jeg og Helene har fått rukket å gjøre i dag er å stå opp, spise, dusje, sminke oss og tatt bilder. Og klokka er snart fire?! Jaja, litt deilig er det jo også med en dag man ikke gjør så mye spesielt på. Jeg har også fått "lært" Helene hvordan man bruker hudsminke, for hun bruker faktisk ikke det. Føler meg fin som stilte opp til photoshoot i joggebukse, i tillegg til at bildene er tatt med blits. Men sånn går det når man bruker så lang tid og det har blitt helt mørkt før vi er ferdige! Nå skal jeg ned og skifte også stikker jeg over til naboen for å sitte på til Ski, så snakkes vi i morra en gang!

 

Hva har dere gjort i dag?

overnattingsbesøk


Hei! Tenkte å slenge inn et raskt innlegg før jeg tar meg en dusj og ordner meg for å dra til Ski. Jeg skal se på en danseforestilling sammen med Helene A, så jeg drar i fem-tiden tror jeg. I natt hadde jeg overnattingsbesøk av Helene B, og det er utrolig lenge siden så det var koseliiig.Hva skal dere i dag?

fredag


IDAG ER DET FREDAAAG ♥♥♥

Heisann! I dag har jeg vært i Ski med noen folk og, blant annet, shoppet litt og spist. Vi dro hjem i i nitiden og dro til meg for å sove der. Så i natt har jeg Helene B på overnattingsbesøk. I morgen veit jeg ennå ikke helt hva jeg skal, det eneste jeg veit er at jeg skal dra og se på en danseforestilling sammen med Helene A. Jeg blir gæren av alle Helene'ne snart altså..Hva gjør dere på en fredagskveld da?

dagen min


Heeei! 

I dag har jeg egentlig bare vært i Ski med noen venninner og kompiser og egentlig ikke gjort noe spesielt. Hele skoledagen har vært mediefag som vil si at jeg har hatt en ganske så avslappende dag i dag. Og siden vi hadde så mange medietimer, tenkte vi at vi kunne ta en tur i fotostudioet og ta noen bilder, så nå tenkte jeg å vise noen av dem.

Ja, og for de som lurer så går jeg veldig mye uten sko rundt på skolen, så det er derfor sokkene mine er så rene og fine som de er. Bildene ble ikke så veldig bra, men jeg tenkte jeg trengte noen bilder, også har jeg jo faktisk aldri vært i fotostudioet før i dag.

 

Hva synes dere om bildene?

hårfargeAv en eller annen grunn har jeg lyst på mørkt hår igjen. Håret mitt er jo en katastrofe akkurat nå. Jeg kan faktisk ikke gå ut av døra i det snøværet som er nå, i og med at det har blitt så lyst, men jeg må jo nesten gå ut av døra i løpet av en hel dag. Jeg bare er så utrolig usikker på om jeg kan kle mørkt hår. Jeg har jo hatt mørkt hår fire-fem ganger før, men jeg har aldri hatt en farge som jeg er ordentlig fornøyd med. Så det jeg lurer på er om jeg bør farge håret mørkt eller la det være den fargen jeg har nå? Har jo en sinnsyk stygg ettervekst akkurat nå også..

 

Hva synes du?

glad


Da var enda en skoledag over, og det er bare fire skoledager igjen denne uka. Jeg liker å tenke sånn at det er færre og færre skoledager igjen ettersom dagene går. Det er akkurat derfor søndager er så kjipe, for da er det mandag dagen etter. Uansett, dagen i dag har ikke vært så ille til mandag å være, og ikke veit jeg hvorfor. Jeg bare føler at dagen har gått så fort. 

Jeg er ikke helt sikker på om jeg blir i Enebakk i dag eller om jeg drar til Ski, men det får jeg nesten se på. Vi snakkes nok seinere i kveld uansett. Forresten, statistikken har gått sinnsykt opp i det siste, og tusen takk for det. Har aldri vært så høyt oppe før, og det er det som gjør det så morsomt å blogge nå!

 

Har dere hatt en bra eller kjip mandag hittil?

2. advent


Dagen i dag begynte med at jeg våknet opp hos Helene halv tolv, tok på meg klær og så ut som en dass, begynte å gå hjemover til meg med en tung bag på ryggen i hundre meter snø, brukte 20 minutter på gåturen, gikk inn og tok meg en varm dusj, spiste, sminket meg og gikk ut igjen for å ta bilder med Helene, gikk inn på senteret og egentlig bare tittet litt på julegaver, gikk hjem og spiste igjen og så på Jul i Svingen med mamma, la meg i senga og har ligget der siden. Og nå ligger jeg egentlig bare å gruer meg til skole i morra, stå opp tidlig, gå ut i kulda og ta en stappfull buss til skolen. Som jeg gleeeder megHva synes dere om den spennende dagen min?

white christmas


Heeei! 

Endelig har det lagt seg snø her også, og ikke bare litt heller, så da så jeg på dette som en fin mulighet til å få tatt litt fine vinterbilder ute. Det er så utrolig koselig og det setter julestemningen helt på plass, hvert fall hos meg. Så da blir det vel forhåpentligvis en hvit jul i år!

Denne helga har jeg egentlig ikke gjort noe veldig spesielt, bortsett fra å være hos noen kompiser og sovet hos en venninne. I går var jeg faktisk på julegaveshopping med to venninner. Jeg fikk kjøpt èn gave til en venn og to til meg selv. Bra jobba, AInaHar det blitt hvitt ute hos dere nå også?

statistikk og juleprat


Hei!

Statistikken på bloggen har steget utrolig mye det siste døgnet! Jeg hadde dobbelt så mange lesere i går som det jeg hadde dagen før, og jeg er ganske klar over hvorfor. Nesten ingen av mine bekjente visste om bloggen min i det hele tatt, egentlig fordi jeg, for det første, ikke er så flink til å blogge for tiden, og for det andre, har ganske mange gamle innlegg, bilder og videoer her. Bloggen min er jo faktisk fire år gammel snart tror jeg. 

Uansett, i går fikk da veldig mange folk vite om bloggen min, ikke planlagt, menmen. Lesertallet har i hvert fall steget ganske mye, så kanskje det ikke var så dumt likevel? Her er noen bilder fra de siste dagene (sorry for dårlig iphone-kvalitet, burde fått til noe bedre jeg som faktisk går media)

 

Idag er det 4. desember, som vil si at det er under tre uker til julaften! Jeg tror jeg aldri kommer til å vokse av meg det å glede meg til jul, for uansett hvor gammel jeg er så gleder jeg meg nesten like mye hvert år. Jeg må vel snart få satt i gang julegaveshoppinga, men kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg til å begynne tre dager før julaften... Men det kan jeg bare ikke


Har dere fått begynt å handle inn julegaver ennå, eller er dere like seint ute som meg?

desember
Lenge siden sist! I dag er det altså 1. desember, noe som betyr julemusikk, julekalender, julemat ++. Alle ting som gir meg julestemning ♥ Jeg, som sikkert mange andre, begynte litt tidligere med å laste ned julesanger og pynte til jul, men det er jeg veldig glad for at jeg har gjort nå. I dag har jeg faktisk ikke noen planer, noe som er utrolig deilig! Trenger en slappe av-dag etter mye stress i det siste. Snart skal vi spise pinnekjøtt med familien og kose oss på første advent, før helvetet begynner igjen i morgen. I morgen har vi nemlig mattetentamen... ikke såå gøy

Ellers ser jeg helt fabelaktig fin ut i dag (ironi for de som ikke skjønte det). Går for tiden i pysjbukse, og jeg har heller ingen planer om å skifte til noe annet idag!Har dere fått julestemning ennå?

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Desember 2013


Aina Bäckman Hatlebrekke, 17

For kontakt:
aina-hatlebrekke@hotmail.comhits