da var denne uka over


Heiii ♥

Det blir ikke så veldig ofte oppdateringer fra meg, men det tror jeg ikke at jeg kommer til å få gjort noe med. Jeg blogger når jeg selv føler at jeg orker og har lyst, for da tror jeg også at bloggingen min blir de grader bedre enn hvis jeg skulle tvunget meg til minst ett innlegg om dagen, som jeg gjort før.

Denne helga har jeg faktisk gjort utrolig mye. Eller, jeg har ikke gjort så mye, men det er ingent tvil om at jeg har tatt mye buss! Jeg har altså fartet så utrolig mye fram og tilbake at jeg aldri vil ta buss igjen. På fredag var jeg først på Balkan og spiste med noen folk, før turen gikk videre til treningsstudioet for å trene sammen med Helene og Helene, og etter det tok vi bussen til Enebakk for å hente ting for så å ta buss tilbake til Ski for å sove hos Helene. Etter det gikk vi ut en liten tur med to kompiser, før vi tok buss igjen og møtte to andre kompiser. På lørdag dro vi også tilbake til Vinterbro med buss før vi dro hjem igjen til Ski. Og i dag har jeg egentlig bare vært og trent med Helene og slappet av hjemme hos mamma med iiiis og skal vi danse, og nå står mamma og lager kakao til oss ♥♥♥ Noen ganger kan faktisk til og med jeg liker søndager, og jeg som egentlig hater søndager over alt fordi det er mandag dagen etter. heheheLiker dere søndager, eller har dere samme syn på den dagen som meg?

bombetrussel


Uææ, dette er andre bombetrusselen vi har hatt i Enebakk på to-tre måneder nå. Det er egentlig litt ekkelt å høre sånne ting. Måten vi fant det ut på var at det ikke gikk noen busser fra Enebakk til Ski fordi veiene var stengt av. Det var altså en mistenkelig mann på en buss på vei fra Ski mot Enebakk. Dere interesserte kan lese >denne< artikkelen. På grunn av dette fikk ikke jeg og Helene oss til skolen i går i og med at vi for første gang siden skolen startet klarte å miste første bussen våres til skolen. Og siden vi bor i Enebakk går det jo ikke buss før rundt ni-tiden igjen.. Jaja, livet på landet..

Så det jeg og Helene gjorde i går, var å sykle en tur ned på butikken for å kjøpe julebrus også satt vi oss foran TV'en og så på Månetoppen. Ahh julestemniiing. Seinere på dagen dro vi ned til ungdomsskolen for å møte en annen venninne som fortsatt går der, og det var da vi skjønte hvorfor det ikke gikk busser da vi så masse politi og fikk høre om hva som hadde skjedd. 

Har dere hørt noe om bombetrusselen?

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Desember 2013


Aina Bäckman Hatlebrekke, 17

For kontakt:
aina-hatlebrekke@hotmail.comhits