lange og kjedelige dager


For snart to uker siden fikk jeg en trist, dum, teit og uforståelig nyhet. Nyheten har gjort så jeg egentlig ikke skal belaste foten så mye og helst ikke danse på noen uker. Problemet er bare at jeg vil danse. Jeg vil ikke gå mange uker uten å danse eller trene, for altså.. Dansing er jo det jeg liker å drive med. Nyheten var altså at jeg er på vei til å få en stor betennelse i foten min som kan gjøre så jeg får problemer med å gå seinere i livet. 

Så dum og utålmodig som jeg er, har jeg allerede etter en uke begynt å danse igjen, noe jeg fant ut idag at ikke var så lurt.. Det gikk ganske bra i starten, men i dag merket jeg at det ikke gikk så bra. Da har jeg lært av det, at jeg må vente en stund til. Jeg gikk også på krykker i en uke, og det kan godt hende jeg må bruke de litt mer litt seinere, men akkurat nå er jeg så sliten og lei av dem at jeg rett og slett ikke gidder. 


haha, et kleint bilde ei venninne tok av meg på skolen til skoleoppgavem hennes

Denne betennelsen gjør nok så jeg får lite å gjøre utover og at dagene kommer til å bli veldig lange og kjedelige, i og med at jeg danser nesten hver dag. Heldigvis har jeg fått medlemskap på et treningsstudio i nærheten av der jeg går på skole, så jeg skal nok få trent en god del der, uten å overbelaste foten selvfølgelig!Har dere noen skader eller lignende som hindrer dere i å trene?

birthdaypartyyy


Heihei ♥

Det ble tatt utrolig mange bilder i går, mildt sagt. Så jeg har prøvd å finne de som er greie å legge ut og samler det til et innlegg. Vi hadde det i alle fall kjempegøy og jeg tror Helene hadde en veldig fin bursdag, det håper jeg hvert fall. Jeg er hos henne nå og har sovet her i natt, og i dag vet jeg ikke helt hva planene er, men jeg finner vel på noe..

Hva synes dere om bildene?

kanskje tilbake


Nå er det vel ca en måned siden jeg postet forrige blogginnlegg. Hvertfall i nærheten. Siden sist har jeg fått kommet meg litt inn i skolerutinene (liker jeg i hvert fall å tro selv) og fått vendt meg litt til hverdagene. Jeg har også funnet ut at jeg står opp altfor tidlig, så døgnet mitt har blitt helt snudd så jeg blir jo trøtt klokka sju på kvelden. Ok det var litt overdrevent, men det er jammen meg ikke langt ifra. 

Uansett, det kommer ikke til å bli kjempebra blogging, jeg kommer bare til å blogge når jeg føler at jeg har noe spesielt å komme med eller når jeg faktisk har blogglyst. Kan også hende det kommer noen innlegg via iphonen med iphonebilder, men jeg håper det går fiiint.

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Desember 2013


Aina Bäckman Hatlebrekke, 17

For kontakt:
aina-hatlebrekke@hotmail.comhits