farget ettervekst


Heei! I helga fikk jeg endelig farget etterveksten min, noe som helt klart ikke var for tidlig å gjøre, for å si det sånn. Vi skal jo ta klassebilde på fredag og i tillegg skal jeg i bryllup om litt over en ukes tid, så da passet det utroolig bra å ta etterveksten i helga! Uansett, i dag har jeg vært på skolen blablabla spennende ja

Nå har jeg nettopp skiftet til treningsklær og er snart på vei ut døra for å dra på dansing. Forrige uke startet jeg plutselig å danse dobbelt så mye i uka som jeg gjorde fra før, så dette kan jo bli spennende. Neida, det er bare gøy!

Dere ser ikke hårfargen såå godt på bildene i og med at jeg tok dem i svarthvitt, men det gjorde jeg bare for deres eget beste, tro meg! Nå kommer pappa forresten snart hjem med iPhone'n min.. Jeg har nemlig gått i 5 dager nå uten iPhone og det er så trist :( jeg bruker en sony ericsson..


Hva synes dere om hårfargen? Selvom det ikke er så lett å se...

en liten danseforestilling


Hei! Enda en dag å stå opp tidlig. I dag skal jeg på en danseforestilling, så jeg sto opp litt tidlig for å ordne meg og gjort meg klar til å dra. For dere som lurer så danser jeg jazz ballett og vi har en liten mini-forestilling i dag. Seinere i dag skal jeg antakelig farge etterveksten min også, noe som helt klart ikke er feil å gjære nå. Herreguud som jeg ser ut på hodet.

Jeg avslutter dette spennende innlegget med et bilde som ble tatt av meg på medielinja av en i klassen:Hva synes dere om bildet?

stortrives!


Hei! Er ikke så veldig flink til å blogge ennå, men tro meg, det kommer etter hvert. Nå har vi nemlig begynt på litt fotoprosjekter og fått startet med å ta noen bilder og sånt, så jeg tenkte at etter hvert som jeg får tatt litt bilder på skolen så legger jeg det ut på bloggen. Ok, kanskje ikke hver gang, men en god del. Som for eksempel det øverste bildet her ble tatt i dag tidlig på skolen og det nederste ble tatt av Malin til en foto-oppgave de hadde i går.

Denne uka har jeg faktisk vært på dansing hver dag. Zumba på mandag og tirsdag, jazz på onsdag og zumba på torsdag igjen og har til og med vært på dansinga i dag for å øve til en forestilling vi har i morra. Så nå sitter jeg godt plassert med macen på fanget og er dødssliten etter denne uka. Samtidig som det er deilig å kjenne at jeg har trent en god del denne uka.


Hvilken skole går dere på dette året?

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Desember 2013


Aina Bäckman Hatlebrekke, 17

For kontakt:
aina-hatlebrekke@hotmail.comhits