farge etterveksten?


Hei! ♥ En stund siden sist.. Og sorry for det. Jeg har ingen grunn til ikke å ha blogga, er egentlig bare det at det ikke skjer så mye for tida, og jeg har ikke ladet opp kameraet mitt, så har ikke fått brukt det. Bildene over er egentlig bare noen randome bilder, som forresten er ett år og lenger siden, med forskjellige hårfarger jeg har hatt. Grunnen til det er at jeg står mellom å enten farge håret mitt eller la etterveksten fortsette å gro.

De fleste som kjenner meg er nok lei av å høre om håret og farginga mi, meeen nå står jeg i en litt vanskelig situasjon her.. For jeg aner virkelig ikke om jeg skal fortsette å spare ut etterveksten (noe jeg faktisk har kommet ganske langt i nå, og det funker ganske bra), eller om jeg skal farge håret mitt mørkt igjen, som forresten kjæresten min vil jeg skal gjøre. Jeg har jo veldig lyst på en fin brunfarge igjen, men da får jeg slitet med etterveksten og ender opp med å måtte farge det annen hver måned. Derfor er det veldig mye lettere å bare spare ut etterveksten, siden jeg allerede har kommet så langt.. Vanskelig dette her altsåå

en uke igjen


♥ heeei

Nå er det faktisk bare en uke igjen til skole, og det er litt sjukt, for jeg har egentlig ikke tenkt på hvor kort tid det er fram til skolen før den siste uka. Men det skal egentig bli litt deilig å komme tilbake til vanlige hverdager, og få døgnrytmen på plass igjen! Ikke at jeg ikke liker å ha ferie, men den kan faktisk bli litt lang i lengden. Haha lang i lengden

I dag har jeg bare vært hos kjæresten min, og siden det er dårlig vær har vi egentlig bare sittet inne og ..... spilt. Ja, det er det vi har brukt denne dagen på. Vi har spilt legospill. Som er for barn. Og vi klarer det ikke.. Han sitter stadig vekk og søker opp videoer på youtube for å finne ut hva vi skulle gjøre, hahaHva har dere brukt dagen til?

ny youtubekanal


Hei! Jeg og Helene lagde en YouTubekanal for noen uker eller måneder tilbake, og vi la ut en ny video igår kveld. Vi har ikke vært så flinke til å legge ut videoer siden vi lagde kanalen, så vi har bare tre videoer hittil. Men jeg håpet at dere ville ta en titt på denne her, også kan dere gjerne gå inn og se på de andre også! 

På denne videoen hadde vi med Kristine, fordi hu var hos oss da vi skulle filme den. Det er en "most likely to"-video, som de fleste sikkert har hørt om og vet hvordan fungerer. Håper dere liker videoen(e)!

Trykk HER for å komme til YouTubekanalen våres.

utsettelser


Heiiii dere

De to, eller tre, eller fire siste dagene har Helene og jeg tenkt til å trene, men det har blitt utsatt alle dagene. Jeg har tenkt til å begynne å trene på Stamina her i Ski, men det har bare blitt til at vi har utsatt det. Så imorra skal vi faktisk dra dit og ha en zumbatime også skal vi trene for oss selv etterpå. Såå det blir nok braJeg bare tenkte å legge ut noen bilder fra de siste dagene, for jeg har ikke tatt noen bilder med speilrefleksen i det siste.

innedag


Været idag er ikke så mye å skryte av, så etter jeg og kjæresten min våknet rundt 12-13 tiden, har vi egentlig ikke gjort så mye annet enn å sittet inne og sett ut på det fæle været. Det pøseregner og tordner, noe jeg haaater over alt på jord. Men vi har fått ryddet rommet litt, for det så jo ut som en svinesti her inne, så nå har det gått fra katastrofe til litt mindre rotete.Og, tro det eller ei, men jeg har såvidt startet litt på teoriboka, i håp om å kanskje få lært litt. Jeg kan jo faktisk ta lappen om et halvt år, så det er jo ikke akkurat for tidlig å begynne å lese nå!Hva bruker dere denne regnfulle dagen til?

en ikke så spennende dag


Heeei!

I natt sov jeg over hos Helene, så dagen min startet hos henne. Vi hadde egentlig tenkt til å trene tidlig, men jeg hadde ikke med treningstøy og det fristet ikke så mye likevel, så det ble til at vi sov til halv tolv. For min del kunne jeg godt sovet lenger, i og med at vi ikke la oss så veldig tidlig, men vi ble vekket for å spise frokost med resten av familien hennes. I går kveld var vi bare med kjæresten min og en kompis.

Vi har nettopp kommet hjem til Gabriel etter å ha vært ute med Helene og Kristine i noen timer. Så nå sitter vi på hver vår mac og driver med hver vår ting. Ja, veit vi er veldig sosiale.

Bildene ble ikke så mye å skryte av, i og med at lyset ikke var det beste og blitsen ikke ville funke på grunn av at kameraet hadde lite strøm #livetsomblogger. Men uansett, vi skal snart sove fordi vi skal relativt tidlig opp i morra. Vi skal nemlig dra ned på campingen og feire bursdagen til broren min, så skal sikkert få tatt noen bilder!

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Desember 2013


Aina Bäckman Hatlebrekke, 17

For kontakt:
aina-hatlebrekke@hotmail.comhits