medier og kommunikasjon


Heeei alle sammen! Kanskje det er noen som lurer på litt sånn skoleting om meg osv? Nei, kanskje ikke.. Uansett så har jeg tenkt til å fortelle litt om det.

På torsdag forrige uke begynte jo de fleste på skole, og siden jeg er en av 97'erne så begynte jeg første året mitt på videregående i år. Jeg hadde søkt på danselinja på Ski VGs som første ønsket mitt og jeg kom inn på det. Jeg var kjempefornøyd og gledet meg masse til å begynner på den nye skolen og treffe nye mennesker! Men dessverre så ble ikke alt etter forventningene mine.. Jeg trivdes ikke så veldig på den nye skolen. Ikke på grunn av dansinga, men fordi det er for mye stress! Jeg sleit med motivasjonen og konsentrasjonen min på ungdomsskolen, så hvordan ville det gått på videregående?

Derfor dro jeg til Drømtorp og snakket med de folka om å få bytte til Medier og Kommunikasjon, som da var tredje ønsket mitt da jeg søkte. Det tok litt tid å få plass på linja, så jeg gikk en hel uke og ventet, helt til de ringte meg opp midt i en mattetime. HERREGUD så stressa jeg var de minuttene før timen var ferdig! Jeg visste at det var skolen som hadde ringt megSå nå går jeg på medier og kommunikasjon på Drømtorp videregående og er superfornøyd med det! Jeg trenger å få liiitt pause fra alt skolearbeidet og få inn litt medier i skolegangen min. Jeg håper også at denne linja kan gjøre så jeg får mer blogglyst også, i og med at det faktisk har mye med foto og video å gjøre. Så dere kan nok se frem til mye mer blogging fra meg!


Har du starta på videregående, i så fall, hvilken linje går du?

videoblogg: stockholm 2013


Hei! Nå er videoen fra campingturen i Stockholm ferdig redigert, omsider.. Så da håper jeg dere liker den! Har allerede spilt inn innkjøpsvideoen derfra og skal begynne å redigere den nå, så den kommer nok ut en gang i morra. 

Sett på 1080p for mye bedre kvalitet!!

stockholm dag 3


Denne dagen var høydepunktet tror jeg, for da skulle Helene og jeg endelig få lov til å shoppe! Vi ble liiitt skuffa av klesbutikkene som var der, men jeg fikk i hvert fall brukt opp pengene mine og er fornøyd med det jeg fikk kjøpt.Neste dag kommer snaaart!

 

Hva synes dere?

stockholm dag 2


Hei! Siden jeg har vært i Sverige i en uke nå så har jeg ikke fått blogget. Jeg var så dum og trodde at jeg skulle få blogge mens jeg var der, men neida. Derfor tenkte jeg å ha legge ut bildene i en slags "rekkefølge". Husker jo ikke heelt når alle bildene er, men skal prøve så godt jeg kan. For dere som lurte så var jeg i Stockholm sammen med Helene og familien hennes. 

Grunnen til at jeg begynner med dag 2 er fordi jeg ikke tok noen bilder første dagen, fordi vi egentlig bare kjørte bil. Vi var fremme tidlig om morgenen så vi brukte egentlig mesteparten av dagen på å bade og gjøre i stand bobilen som vi sov i.Vi sov i denne turbilen. Etter vi hadde brukt hele dagen på stranda og ligget og solet oss osv, bestemte vi oss for å ta et tur til byen med t-banen for å spise litt og sånt. Vi gikk forbi slottet og følte oss som ordentlig turister. Følte meg enda mer turist da jeg og Helene hadde med hvert vårt speilreflekskamera, haha

Dette er da det svenske slottet.Seinere på kvelden spiste vi på pizza hut og seriøøst så god pizza de lager der! Anbefaler alle å spise pizza der altså. Tror vi endte opp med å spise pizza der tre-fire dager mens vi var der. Jeg tror folkene begynte å kjenne oss igjen der! Jaja, da kommer dag 3 seinere, skal begynne å lage innlegget nå så kanskje det kommer i kveld.


Hva synes dere om bildene?

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Desember 2013


Aina Bäckman Hatlebrekke, 17

For kontakt:
aina-hatlebrekke@hotmail.comhits