dagen idag i bilder


Heihei!

I natt sov jeg over hos kjæresten min, som jeg gjør nesten alle dagene i ferien. Vi sovnet ikke før klokka 6 i natt, så vi sov helt til 15-tiden, og derfor ble det ikke så veldig mye ut av dagen. Vi visste ikke helt hva vi skulle finne på idag, men det endte med en kort biltur for å ta noen bilder av bilen til Gabriel (kjæresten min), mens jeg tok noen andre bilder.Nå sitter jeg oppe på rommet til Gabriel og redigerer bilder og venter på at han skal komme tilbake. Han dro nemlig ut med en kompis for en stund siden, men jeg orket ikke å bli med fordi det er så kaldt ute. Litt rart hvor utrolig mye kaldere det har blitt nå, det var jo så utrolig varmt en periode. Men godt er det egentlig, for det var faktisk 10 eller 20 grader for mye! 

ny start


Hei! Nå har jeg bestemt meg for å begynne å blogge igjen, fordi jeg rett og slett ikke har så mye annet å drive med i ferien. Så i går var jeg og kjæresten min ute og hadde en liten photoshoot. Det ble ikke så veldig mange bilder, men nok til at jeg kan vise noen.

Nå som jeg har startet å blogge igjen, kommer jeg nok ikke til å legge ut innlegg hver eneste dag og føle at det presset ligger over meg. Jeg tror nok jeg kommer til å blogge litt mer når jeg føler for det, for da blir det både bedre innlegg, og jeg slipper å føle at jeg blogge hele tiden!

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Desember 2013


Aina Bäckman Hatlebrekke, 17

For kontakt:
aina-hatlebrekke@hotmail.comhits