dag 1 - meningen med bloggnavnet ditt


Dette har jeg helt sikkert hatt et innlegg om før, i og med at jeg har hatt denne bloggen i over 3 år MEN det er vel noen som ikke veit det. Uansett, forklaringen er ganske enkel. Jeg heter Aina Hatlebrekke. På skolen har vi alltid hatt et brukernavn på datamaskinene som er på skolen, og brukernavnet mitt der var aihat. Grunnen er fordi Ai er de to første bokstavene i Aina og Hat er de tre første bokstavene i Hatlebrekke. Så enkelt var det, haha. Noen kunne vel gjettet seg til det selv også!

Siden det passer så godt til det jeg har skrevet om nå, så kan dere få noen gamlegamleGAMLE headere jeg har hatt de tre siste årene:
 

 
Herreguuud for noen bilder... Men hva synes dere? Visste dere dette?

30 days challenge


Heiheei, nå er det jammen lenge sida sist og beklager så mye for det. Har dessverre ingen unnskyldning å komme med.. Men i det siste har jeg funnet ut at jeg ikke har så altfor mye å blogge om, så jeg bestemte meg for å begynne med den berømte challenge'n alle bloggere holdt på med før. MEN denne gangen har jeg så og si laget den selv. Eller, ikke selv, men jeg har søkt opp mange forskjellige og selv bestemt hva jeg velger å ha med og hva jeg ikke vil ha med, så dette kan jo bli interresant. Jeg velger å ikke dele den med dere ennå, jeg bare legger ut en og en. Jeg har laget notat på iphone'n allerede så den er ferdig.

SÅ her kommer dagens fotoshooot fra photo booooth haha

Jeg tenker meg at første challenge kommer i kveld. Den er ikke så stor så jeg kan jo si at det er "meningen med bloggnavnet mitt", haha. Ikke så veldig interresant men jeg tar de beste litt seinere. Ok dette ble jo bare teit så jeg tror jeg stopper dette innlegget her jeg. Så dette var en slags "unnskyldning" for null blogging de siste fem dagene, oi.. Det var lenge

 

Vil dere ha den første idag?

et lite innkjøp


Hiiii

I dag har jeg en liten slappe-av-dag. Selvom det er sommerferie, så er det lenge siden jeg har hatt hele huset for meg selv og egenlig bare kan slappe heelt av. Problemet er bare at vi ikke har noe mat i huset fordi ingen er hjemme, så jeg må vel stikke ned på butikken og kjøpe meg noe å spise etter hvert. 

Anywaaay, i går var vi i Ski og skulle egentlig på kino MEN så funket ikke billettene våres, så da gikk vi og titta i noen butikker i stedenfor og håpet på noe veldig billig salg. Da fant jeg denne jumpsuiten her på Bikbok. Jeg synes egentlig den er dritkul, men den er såå stor. Det var da den eneste størrelsen på den, så jeg måtte bare ha den! Har jo ingenting å tape på det om man tenker på prisen.
bikbok, 29 kr (ordinær pris: 149)

 

Hva synes dere om den?

sporty


Heihei! Det føles faktisk godt å si at unnskyldningen min for at jeg ikke blogga i går var fordi jeg faktisk trente! Tro det eller ei, men jeg fikk faktisk med med Helene og bikkja hennes ut på joggetur, utrolig.

Og igjen er jeg ikke så glad i å ta med speilrefleksen overalt.. Haha, i alle fall ikke på en joggetur. MEN! Jeg tok jo bilder med iPhone'n! Idag må jo alle treningsøkter dokumenteres..

Etter joggeturen dro vi ned til stranda og bada, og det er faktisk det beste jeg har opplevd i hele ferien! Det var jo så varmt, herregud

Jeg skal prøve så godt jeg kan å få blogget mer idag, men det er ikke så gøy å blogge når ikke blogglysten er på topp...


Hva har dere gjort idag?

halvveis allerede


Herregud, tenk at vi er halvveis i ferien allerede! Det er helt sjukt.. Sommerferien skal liksom være så lang at man nesten gleder seg litt til å begynne på skolen igjen. Jeg for min del gleder meg jo egentlig litt til skolen, fordi jeg skal begynne på en helt ny skole. Men uansett synes jeg at sommerferien kan være lenger, selvom den fortsetter litt til da. 

Det som skjer fremover nå er at jeg skal være hjemme i en uke uten noen særlig planer, også skal jeg til mamma en tur på onsdag. På fredag blir jeg med Helene på campingtur til Sverige og blir der i en ukes tid. Jeg håper jeg får blogget litt der, for jeg skal i hvert fall ta med kameraet også har jeg jo mobilnett.Har dere hatt det fint hittil i ferien?

gode gamle enebakk


Heihei!

Nå sitter jeg i bilen og er på vei til gode gamle Enebakk. Det er helt fantastisk fint vær nå, så det var nesten litt trist å dra fra campingen.. Det er jo hele 25 grader her!! Her kan man liksom gå rett ned til sjøen og bade, mens hjemme må man sykle langt så når man har kommet frem har man jo mista lysta til å bade.

De siste dagene har vært helt fantastiske, og jeg har fått mye av den brunfargen jeg håpet på å få i år! Men skal forsette å jobbe med fargen når jeg kommer hjem, tro meg :-)

Blogges mer når jeg kommer hjem for da har jeg macen, nå sitter jeg i bilen og blogger..


Hvordan er været hos dere? :)

miss you


Hva synes dere om bildene? sorry for dårlig blogging i dag.. bedre i morra!

vinneren av ukas blogg!


http://karolinemuldal.blogg.no/


En veldig fortjent seier. Denne jenta har mange fine bilder, som har masse å si for utseende til en blogg, og i tillegg har hun et godt ordbruk. Hun virker som en jente med mye positiv energi, og er absolutt flink til å skrive innlegg til leserne sine. Denne jenta fortjener flere lesere, så ta dere en tur innom bloggen hennes, og gjør henne glad ved å gi et minutt av deres liv til å gi fra dere en liten kommentar!

sånn går nu dagan


Heihei! Jeg kjeder rett og slett livet av meg akkurat nå, og det kommer jeg til å gjøre helt frem til onsdag, da jeg endelig skal hjem fra campingen. Jeg kjenner jeg begynner å bli litt lei campinglivet nå, i og med at de eneste levende skapningene i denne campingvogna nå er pappa, stemamma, lillebror, kompisen hans og meg. Så det jeg kommer til å bruke disse dagene på er å eie pappa og Ellen (stemor) i kortspill og yatzy.. Litt av en ferie det her? Jadda

Jeg skal få fikset ukas blogg seinere i dag, for det var faktisk utrolig mange som meldte seg på. Det sjokkerte meg faktisk litt, men ukas blogg skal det bli! Dere kan forresten komme med idèer til andre morsomme ukas et-eller-annet jeg kan ha!Hva driver dere med i disse dager?

en historie for seg selv


Håret mitt, ja.. Det er jo en hel historie for seg selv.. Hvor mange ganger jeg har farga, stripa og bleket det håret... Haha, sitter og ler for meg selv av tanken på hvor mye tull og latter det har vært rundt håret mitt de siste årene. Så nå tenkte jeg å bruke de bildene jeg har fra gammelt av og vise dere hvordan håret mitt har forandret seg. Alle disse bildene er utrolig stygge, så dere må vite at de fleste bildene er helt frafem år tilbake og til nå. Dette kan bli veldig mange bilder, så forbered dere på et langt innlegg..

 

Mitt naturlige hår:Veldig fint bilde da forresten. Jeg sleit veldig med å finne et bilde av meg med naturlig hårfarge, for det er så lenge siden, så dette var det beste jeg fant. Jeg hadde denne hårfargen helt til 2009 da jeg gikk i 6. klasse. Da farget jeg håret for første gang, og da ble det sånn:


Meg til venstre (Helene til høyre). Dette var en helt forferdelig farge egentlig. Det ble veldig mislykket. Etter dette hadde jeg selvfølgelig lyst til å klippe håret mitt kjempekort, og jeg skjønner virkelig ikke den dag i dag hvorfor i all verden jeg gjorde det...Etter jeg hadde gjort denne forferdelige tingen, bestemte jeg meg for at jeg hadde lyst på blondt hår igjen.. meeen:

...jeg ble ginger for første gang...Helt forferdelig bilde, men dette bilde er det som viser mest hvor forferdelig håret mitt faktisk så ut. Jeg fortsatte i en stund å bleke håret og prøvde å få det til å se litt bedre ut.. og etter hvert fikk jeg faktisk en ganske fin blondfarge:Her er det fortsatt litt oransj, men det ble bedre og bedre:

Også ville jeg plutselig å pannelugg:


Også når jeg endelig hadde en fin blondfarge som jeg faktisk kunne vise meg offentlig med... ja.. DA ville jeg ha mørkt hår igjen, herregud

Også bestemte jeg meg for å stripe håret lysere:Og det ble sånn:Et ord: STYGT.

Så bleket jeg håret mer og mer til det ble lysere og lysere:

Også, tro det eller ei, ville jeg farge håret mørkt IGJEN.Jeg hadde ikke mørkt hår så lenge før jeg ville ha lyst hår IGJEN, så da gikk jeg rundt som gullrot i sikkert et halvt år. Uuuusjjj...fra deeet... tiiiil:fyyyfader og vi så ut... Helene var da nesten like gullrot som meg på den tida..Så var jeg så lei av det stygge håret at jeg stripa og bleket det enda mer:Da ble det sånn:Også ble det lysere og lysere:

Også hadde jeg lyst til å prøve dipdye, så da hadde jeg jo prøvd det også..Og selvføøølgelig er jeg så DUM og ville ha mørkt hår IGJEN. Dette er snart et år siden jeg gjorde nå, og det har aldri blitt såå mislykka før. Håret mitt skulle egentlig bli en fin brun-farge.. I stedenfor.....:Jaaaddda, lillarosarødt hår! Jeg gikk vel med sånt hår i en eller to måneder før jeg så at dette var altfor stygt.. Såå da skulle jeg farge håret i en ordentlig mørkebrun farge. Men neeida, det ble svartSå jeg prøve å stripe det lysere:Også ble det etter hvert lysere og lysere av seg selv..

Den hårfargen her gikk jeg med helt til jeg bleket håret forrige uke.. Så sånn ser det ut nå:Hvis jeg sammenligner med den forrige hårfargen min så er jeg veldig fornøyd med hårfargen min nå! Lyst hår skal det bli nå, aldri med mørkt! Jeg håper jeg klarer å droppe mørkt hår nå, for det er så mye strev å få det tilbake lyst..


Dette ble et langt, og sikkert kjedelig, innlegg. Jeg lagde det mest for å bevise for dere som vurderer å farge håret, om å ikke gjøre det hvis dere ikke er sikker på at det blir bra! Jeg har angret og ombestemt meg så mye som det går an.. Så tenk dere godt om før dere bestemmer dere for å farge eller bleke håret!

 

Har dere også en lang historie med håret deres, eller har dere det bare naturlig?

effektivitet
Hei!

Nå sitter jeg faktisk i min egen stue (første gang hittil i ferien) hjemme i Enebakk. Det er bare stesøstra, stemammaen min og meg her hjemme nå, så vi skal snart spise pizza og kose oss ute i det fine været. Helt siden jeg kom hjem har jeg egentlig vært ganske effektiv, for en gangs skyld har jeg klart å rydde og sortere tinga på rommet mitt og støvsugd, vaska og tørket støv her. Jøss! Hvem hadde trodd at Aina skulle gjøre noe sånt?

Jeg har begynt på et litt langt innlegg som jeg snart skal publisere på bloggen. Det kommer kanskje i kveld eller i morra tidlig på dagen. Innlegget blir veldig langt og noen synes kanskje det er morsomt, mens andre kanskje synes det er kjedelig. Menmen, jeg synes hvert fall det er ganske morsomt. Det handler om forandringer på meg egentlig, mer får dere vite når innlegget er publisert på bloggen!

 

Er dere effektive? Har dere ryddig rom, og er dere flinke til å holde det ryddig?

ukas blogg


Hei! Nå har jeg tenkt til å starte en ny greie på bloggen sånn for at det skal bli litt mer å lese om, og for at jeg skal ha litt mer å blogge om. Så det jeg har funnet ut er at jeg skal begynne med ukas litt forskjellig ting. Det første jeg begynner med da, er ukas blogg. Hver søndag skal jeg ha et innlegg med ukas blogg!

Det eneste dere må gjøre for å være med i "trekningen" av ukas blogg er å kommentere bloggen deres i dette innlegget. Altså, det blir vel ikke en trekning, det blir mer sånn at jeg velger ut den bloggen jeg synes fortjener det av de som har meldt seg på.Vil du være med i denne ukas "ukas blogg"?

helt ok


Herreguud som jeg blir glad av det fine været vi har i Norge nå! Både i dag og i går har jeg gått i bikini helt fra klokka elleve om morgenen til klokka seks på kvelden, og det er såå deilig. Det beste er at jeg begynner å få en utrolig skille nå, så det ser jo nesten ut som jeg har på bikini uten bikinien på, haha. Håper det varer en stund da, det er jo ikke sikkert

Hvordan har dere det?

planen for idag


Heeei!

Jeg bare skal slenge inn en raskt innlegg nå, fordi vi snart har tenkt oss ut av campingvogna og bli ute hele dagen og da får jeg nok ikke blogga før i kveld en gang! Planen for idag er å komme oss ned til flytebryggene og få enda litt mer farge på kroppen, for idag er det enda finere vær enn det det var i går. Æææ
Hva er planen deres for dagen?

jobber med brunfargen


Heyyy, nå sitter vi i senga og skal snart til å legge oss, jeg skal bare bli ferdig med dette blogginnlegget først. Vi sitter med joggebuksa og hettegenseren på og har nettopp vært ute og tatt noen fine kveldsbilder og spist is. Vi var jo ikke spesielt fine på bildene fordi vi bare tok på oss slaskeklær, men det får gåå

I morra har vi tenkt til å stå opp ganske tidlig for å få noe ut av dagen, også skal vi prøve å bli enda brunere enn det vi ble i dag. Vi jobber hardt med brunfargen disse dagene, for dette kan være de eneste sommerdagene vi får! Æææ, ser dere at vi har fått farge??Det er såå mange fine plasser å ta bilde på her på campingen, så det blir ganske mye mer bilder å komme med på bloggen når jeg er her, enn når jeg bare sitter hjemme og kjeder meg. Men det er jo bare bra at jeg har mye å blogge om?

 

Synes om bildene?

følelsen av sommer


Heei! Idag har det vært så utrooolig fint vær at jeg har vært ute i bikini hele dagen. Dagen startet med at Helene og jeg satt oss ut i bikini klokka elleve om morgenen og ventet på frokost. Etter vi hadde spist frokost gikk vi oss en tur ned til Storesand, en kjempefin strand et stykke unna campingplassen, men likevel så kort at det går an å gå dit. Vi lå der fra ett-tiden til seks-tiden og tok masse bilder og lå og sola oss. Tror faktisk vi har fått en del farge idag!

Etter vi hadde vært der en stund ringte broren min meg for å si at han og pappa kom og hentet oss med båten. De skulle fiske fra båten så vi lå på taket og solte oss enda litt mer, helt til vi dro inn igjen i sju-tida. Så dette har vært en uvanlig fin dag, og endelig har jeg faktisk fått kjent på følelsen av ordentlig sommer! Nesten ikke misunnelig på de som er i Syden lenger... eller.. kanskje bittelittHvordan har været vært hos dere i dag?

videregående osv


Hei! Omsider fikk jeg kommet meg inn på vigo og sjekket resultatet. Da jeg åpnet siden og så på resultatet skjønte jeg ikke heelt hvorfor jeg var så stressa og gira på å se hva jeg hadde kommet inn på. Den enese skolen jeg hadde fått tilbud om å komme inn på var tredje valget mitt. Er det mulig? Jaja, jeg står på ventelister på første og andre valget mitt da. Jeg kommer nok inn på danselinja, for jeg står som nummer 9 på lista. Krysser fingrene på å komme inn på andre inntak!
Fornøyd eller misfornøyd med inntaket, til dere som har søkt?

spent...


Ååååh, jeg har fått en melding på tlf fra videregående om at jeg kan gå inn og sjekke resultatene MEN jeg kommer ikke inn! Det er så irriterende, for nå har jeg gått rundt fra sommerferien begynte og telt ned dagene fram til idag, også får jeg meg ikke inn på siden. Tenk at nå kunne jeg egentlig visst hvilken skole jeg har kommet inn på, meeen neida

Jeg skal oppdatere bloggen så fort jeg veit noe, i tilfelle noen skulle lure. Det jeg har søkt på første valg er danselinja på Ski VGs, men er veeldig usikker på om jeg kommer inn, fordi karaktersnittet mitt ikke var det beste i år og audition gikk helt rævvaHar du søkt videregående?

klar for båttur!


♥ heiii

Om ca 2 timer skal jeg være helt klar til å gå ned til bussen for å kjøre til danskebåten vi skal ta. Vi skal være på båten i ca ett døgn, spørs litt på været. Og når jeg sier vi, så er det mamma, broren min og meg. Vi skal bare være hos mamma i en helg så vi tenkte vi kunne finne på en liten ting å gjøre sammen. Så nå har jeg nettopp pakket ferdig det jeg skal ha med, og så og si funnet ut hva jeg skal ha på. 

Skal dere på noen slags båttur i helga?

unblogged pictures


Hei! Beklager lite blogging, men jeg gidder ikke å ha det presset over meg hele tiden. Jeg blogger heller litt når jeg føler for å gjøre det og når jeg har noe litt mer spennende å dele med dere enn at jeg sitter inne og ser på tv og gomler godteri. Det går mye i det disse dagene i ferien. Føler forresten at alle er eller skal til Syden nå.... åhh

Her kommer noen bilder fra søndagen som var, da Kristine, Helene og jeg overnattet hjemme hos meg mens pappa og dem var på Oven. Det var to koselige netter med mine to bestevenninner! Vi var hjemme en tur fra campingen fordi vi skulle på dansing osv. 


søte heleneNå sitter jeg fortiden godt plassert i sofaen med potetfull og dip i fanget hos mammaen min i Jessheim. Jeg og broren min kom hit i fem tiden i dag og skal bli her til mandag en gang. I morra skal vi en tur på danskebåten, så det blir nok kjempekoselig! Skal ta med speilreflekskameraet så skal få tatt noen bilder for å få lagt ut på bloggen. Snakkes i morra før jeg drar, troor jeg

 

Hva har dere gjort hittil i ferien?

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Desember 2013


Aina Bäckman Hatlebrekke, 17

For kontakt:
aina-hatlebrekke@hotmail.comhits