justin bieber-konserten - min opplevelse


Åh herregud, for en sjuk opplevelse!! Dette er det sjukeste, mest spennende, morsomte, kuleste, mest slitsomme, vondeste og heldigste dagen i livet mitt, hittil. 

I går dro jeg på skolen til vanlig tid, men jeg dro halv 12 fra skolen for å ta bussen til Oslo ti på tolv. Jeg dro sammen med Helene, Hayley og noen venner av Hayley. Samtidig som jeg var litt sammen med Helene og noen andre jenter som hun var sammen med. VI kom til Operataket litt før kl 13, heldigvis. For når vi satt oss og hadde fått plasser oppå der, fikk vi vite at de stengte portene kl 14. Takk og lov for at vi kom oss inn!!

Da vi hadde stått der en stund, syntes vi at det var forferdelig lang tid til Justin skulle komme og ha konsert, og i tillegg var det, av alt annet, OPERA som ble spilt der oppe på scenen. Åhh, skyt meg! Jaja, uansett så ble vi ståenes der, tok litt bilder og drakk den siste skvetten jeg hadde igjen av burn´en min. Så smart som jeg er så tenkte jo ikke jeg på å ta med en vannflaske. Det var jo mange personer som besvimte fordi de hadde for lite vann, så de begynte å hive ut vannflasker og kopper med vann i til publikum, men jeg satt jo såppas langt bak at jeg fikk ikke før lang tid etter, da jeg hadde klart å få meg ganske langt fram.

Og når klokka begynte å bli halv 4, tenkte vi "yes, nå er det ikke så lenge til!" og jeg begynte å få veldig mye nerver og gledet meg UTROLIG til Justin skulle komme! Men neida, da hørte jeg plutselig at folk begynte å prate om at de hadde lest at Justin konserten skulle bli utsatt til etter kl. 21. Jeg måtte jo vite om det var sant, så jeg ringte hjem for å be mamma om å sjekke på nettet, og det stemte. Den skulle bli utsatt til 21.30. Etter hvert begynte jeg også å bli veldig sulten og tørst. Måtte selvfølgelig også på do!

Enda litt seinere fikk vi høre at politet ville avlyse, fordi Justin aldri kom! Da ble jeg rett og slett veldig lei meg og forbanna, for jeg trudde at jeg hadde stått der i 8 timer uten grunn! Men det var jo selvfølgelig ikke tilfellet, for det var bare noe politiet hadde vurdert fordi Justin ikke dukket opp på lang tid.Noen av de jentene jeg var med i Oslo vurderte å dra hjem, fordi de ikke gadd å vente på at Justin skulle komme. For de jentene jeg var med er egentlig ikke noen stor Justin-fan, bortsett fra Helene A da. Men henne var jeg ikke så mye sammen med egentlig. Jeg ville jo ikke at de skulle dra, for jeg kom for å se Justin, og da skulle jeg se Justin! Så jeg bestemte meg for å bli der helt til han kom!

Da klokka nærma seg halv ni kom politet opp på scenen og ga bekjed om at Justin var på vei og at ventetiden var kort, da ble jeg veeldig glad og gledet meg utrolig, samtidig som jeg hadde utrolig vondt i beina mine og var veldig sulten og ikke minst tørst. Så begynte de å sette på musikk og folk begynte å hoppe og synge og det var egentlig da morro´a starta, så da ble det litt bra stemning der!

Men da sangen til Justin Bieber begynte, og vi så at han kom inn, ble det så utrolig mye skiking og gråting!! Det var en helt utrolig bra følelse og jeg kunne egentlig ikke tro mine egne øyne! Jeg så faktisk Justin Bieber i virkeligheten!! Herreguuud.. Også begynte jeg å gråte da han spurte: "Can I ask you a question? Can I be your boyfriend?" helt på slutten. Herreguuud, jeg ble helt fra meg utrolig glaaad! Også begynte han å synge boyfriend og han sang noen nye sanger for oss og, ja, det var helt fantastisk opplevelse! På slutten sa han at han kommer tilbake til Norge neste år, og jeg tenkte med en gang at jeg skal på den! Ikke tvil engang!


Dette bildet har jeg tatt selv!!! Åh jeg er så glad for at jeg endelig har fått sett den mest fantastiske, flinkeste, kjekkeste og den beste gutten i verden! Tenk at han var i Norge, bittelille Norge!! Og i tillegg kommer han tilbake neste år, herreguuud! <3

Så som sikkert de fleste forstår, så er jeg en stor Belieber! Jeg elsker Justin, og jeg har ventet lenge på å se han i virkeligheten, og jeg håper jo på at en vakker dag skal jeg møte han, det hadde vært helt uvirkelig! Men i går hadde jeg en helt utrolig fin dag, og jeg håper det kommer en sånn mulighet igjen!

 

Var du på konserten?

Liker du Justin?

jæ solbrent


Ja, da var jeg solbrent da! Har jo ligget, til sammen, sånn ca. 5-6 timer ute i sola + at jeg har bada og gått litt rundt, så da sier det kanskje seg selv at man blir solbrent. Brukte jo ikke solkrem heller, bare sololje. Sololje skal bare hjelpe til å bli brunere, derfor burde jeg hatt solkrem også! Jaja, gjort er gjort såeh. Vi var ute og tok noen bilder, også filma vi litt. Driver å redigerer videoen nå, og den er litt...spesiell. Håper jo på at den kommer i kveld, men trur nok dessverre at den ikke kommer før imorra!

 

 

Ka du syns? jæjæ svarer på spørsmålsrunden til uka en eller annen gang!

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Desember 2013


Aina Bäckman Hatlebrekke, 17

For kontakt:
aina-hatlebrekke@hotmail.comhits