farget ettervekst


Heei! I helga fikk jeg endelig farget etterveksten min, noe som helt klart ikke var for tidlig å gjøre, for å si det sånn. Vi skal jo ta klassebilde på fredag og i tillegg skal jeg i bryllup om litt over en ukes tid, så da passet det utroolig bra å ta etterveksten i helga! Uansett, i dag har jeg vært på skolen blablabla spennende ja

Nå har jeg nettopp skiftet til treningsklær og er snart på vei ut døra for å dra på dansing. Forrige uke startet jeg plutselig å danse dobbelt så mye i uka som jeg gjorde fra før, så dette kan jo bli spennende. Neida, det er bare gøy!

Dere ser ikke hårfargen såå godt på bildene i og med at jeg tok dem i svarthvitt, men det gjorde jeg bare for deres eget beste, tro meg! Nå kommer pappa forresten snart hjem med iPhone'n min.. Jeg har nemlig gått i 5 dager nå uten iPhone og det er så trist :( jeg bruker en sony ericsson..


Hva synes dere om hårfargen? Selvom det ikke er så lett å se...

en historie for seg selv


Håret mitt, ja.. Det er jo en hel historie for seg selv.. Hvor mange ganger jeg har farga, stripa og bleket det håret... Haha, sitter og ler for meg selv av tanken på hvor mye tull og latter det har vært rundt håret mitt de siste årene. Så nå tenkte jeg å bruke de bildene jeg har fra gammelt av og vise dere hvordan håret mitt har forandret seg. Alle disse bildene er utrolig stygge, så dere må vite at de fleste bildene er helt frafem år tilbake og til nå. Dette kan bli veldig mange bilder, så forbered dere på et langt innlegg..

 

Mitt naturlige hår:Veldig fint bilde da forresten. Jeg sleit veldig med å finne et bilde av meg med naturlig hårfarge, for det er så lenge siden, så dette var det beste jeg fant. Jeg hadde denne hårfargen helt til 2009 da jeg gikk i 6. klasse. Da farget jeg håret for første gang, og da ble det sånn:


Meg til venstre (Helene til høyre). Dette var en helt forferdelig farge egentlig. Det ble veldig mislykket. Etter dette hadde jeg selvfølgelig lyst til å klippe håret mitt kjempekort, og jeg skjønner virkelig ikke den dag i dag hvorfor i all verden jeg gjorde det...Etter jeg hadde gjort denne forferdelige tingen, bestemte jeg meg for at jeg hadde lyst på blondt hår igjen.. meeen:

...jeg ble ginger for første gang...Helt forferdelig bilde, men dette bilde er det som viser mest hvor forferdelig håret mitt faktisk så ut. Jeg fortsatte i en stund å bleke håret og prøvde å få det til å se litt bedre ut.. og etter hvert fikk jeg faktisk en ganske fin blondfarge:Her er det fortsatt litt oransj, men det ble bedre og bedre:

Også ville jeg plutselig å pannelugg:


Også når jeg endelig hadde en fin blondfarge som jeg faktisk kunne vise meg offentlig med... ja.. DA ville jeg ha mørkt hår igjen, herregud

Også bestemte jeg meg for å stripe håret lysere:Og det ble sånn:Et ord: STYGT.

Så bleket jeg håret mer og mer til det ble lysere og lysere:

Også, tro det eller ei, ville jeg farge håret mørkt IGJEN.Jeg hadde ikke mørkt hår så lenge før jeg ville ha lyst hår IGJEN, så da gikk jeg rundt som gullrot i sikkert et halvt år. Uuuusjjj...fra deeet... tiiiil:fyyyfader og vi så ut... Helene var da nesten like gullrot som meg på den tida..Så var jeg så lei av det stygge håret at jeg stripa og bleket det enda mer:Da ble det sånn:Også ble det lysere og lysere:

Også hadde jeg lyst til å prøve dipdye, så da hadde jeg jo prøvd det også..Og selvføøølgelig er jeg så DUM og ville ha mørkt hår IGJEN. Dette er snart et år siden jeg gjorde nå, og det har aldri blitt såå mislykka før. Håret mitt skulle egentlig bli en fin brun-farge.. I stedenfor.....:Jaaaddda, lillarosarødt hår! Jeg gikk vel med sånt hår i en eller to måneder før jeg så at dette var altfor stygt.. Såå da skulle jeg farge håret i en ordentlig mørkebrun farge. Men neeida, det ble svartSå jeg prøve å stripe det lysere:Også ble det etter hvert lysere og lysere av seg selv..

Den hårfargen her gikk jeg med helt til jeg bleket håret forrige uke.. Så sånn ser det ut nå:Hvis jeg sammenligner med den forrige hårfargen min så er jeg veldig fornøyd med hårfargen min nå! Lyst hår skal det bli nå, aldri med mørkt! Jeg håper jeg klarer å droppe mørkt hår nå, for det er så mye strev å få det tilbake lyst..


Dette ble et langt, og sikkert kjedelig, innlegg. Jeg lagde det mest for å bevise for dere som vurderer å farge håret, om å ikke gjøre det hvis dere ikke er sikker på at det blir bra! Jeg har angret og ombestemt meg så mye som det går an.. Så tenk dere godt om før dere bestemmer dere for å farge eller bleke håret!

 

Har dere også en lang historie med håret deres, eller har dere det bare naturlig?

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Desember 2013


Aina Bäckman Hatlebrekke, 17

For kontakt:
aina-hatlebrekke@hotmail.comhits