en liten danseforestilling


Hei! Enda en dag å stå opp tidlig. I dag skal jeg på en danseforestilling, så jeg sto opp litt tidlig for å ordne meg og gjort meg klar til å dra. For dere som lurer så danser jeg jazz ballett og vi har en liten mini-forestilling i dag. Seinere i dag skal jeg antakelig farge etterveksten min også, noe som helt klart ikke er feil å gjære nå. Herreguud som jeg ser ut på hodet.

Jeg avslutter dette spennende innlegget med et bilde som ble tatt av meg på medielinja av en i klassen:Hva synes dere om bildet?

miss you


Hva synes dere om bildene? sorry for dårlig blogging i dag.. bedre i morra!

unblogged pictures


Hei! Beklager lite blogging, men jeg gidder ikke å ha det presset over meg hele tiden. Jeg blogger heller litt når jeg føler for å gjøre det og når jeg har noe litt mer spennende å dele med dere enn at jeg sitter inne og ser på tv og gomler godteri. Det går mye i det disse dagene i ferien. Føler forresten at alle er eller skal til Syden nå.... åhh

Her kommer noen bilder fra søndagen som var, da Kristine, Helene og jeg overnattet hjemme hos meg mens pappa og dem var på Oven. Det var to koselige netter med mine to bestevenninner! Vi var hjemme en tur fra campingen fordi vi skulle på dansing osv. 


søte heleneNå sitter jeg fortiden godt plassert i sofaen med potetfull og dip i fanget hos mammaen min i Jessheim. Jeg og broren min kom hit i fem tiden i dag og skal bli her til mandag en gang. I morra skal vi en tur på danskebåten, så det blir nok kjempekoselig! Skal ta med speilreflekskameraet så skal få tatt noen bilder for å få lagt ut på bloggen. Snakkes i morra før jeg drar, troor jeg

 

Hva har dere gjort hittil i ferien?

jæ solbrent


Ja, da var jeg solbrent da! Har jo ligget, til sammen, sånn ca. 5-6 timer ute i sola + at jeg har bada og gått litt rundt, så da sier det kanskje seg selv at man blir solbrent. Brukte jo ikke solkrem heller, bare sololje. Sololje skal bare hjelpe til å bli brunere, derfor burde jeg hatt solkrem også! Jaja, gjort er gjort såeh. Vi var ute og tok noen bilder, også filma vi litt. Driver å redigerer videoen nå, og den er litt...spesiell. Håper jo på at den kommer i kveld, men trur nok dessverre at den ikke kommer før imorra!

 

 

Ka du syns? jæjæ svarer på spørsmålsrunden til uka en eller annen gang!

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Desember 2013


Aina Bäckman Hatlebrekke, 17

For kontakt:
aina-hatlebrekke@hotmail.comhits