siste uka med skole


Wiii, nå er det bare denne uka her igjen før det er ♥JULEFERIE♥!!! Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til ferie nå, føler jeg trenger det etter det halve skoleåret her. I tillegg trenger jeg en liten pause før andre termin begynner og karakterene begynner å telle. Viktig å få bra snitt nå til sommeren, så da er det bare å skjerpe seg heelt. Kjenner jeg gruer meg.

I dag har jeg følt meg ordentlig slapp. Jeg sto opp ganske tidlig fordi jeg egentlig skulle bort til en venn, men det ble bare til at jeg dro til mamma fordi vi fikk besøk av onkelen min som jeg ikke har sett på lenge. Jeg har også fått svidd av en 500-lapp på klær i dag, MEN det var verdt det

Dette var bare noen fine selfie's som er tatt i helga (for dere som lurer er det tullebilder som jeg legger ut på min private bruker på instagram). Jeg har ikke brukt speilreflekskameraet i helga så det ble dessverre iphonebilder. Menmen, forhåpentligvis bedre bilder til uka!Gleder dere dere til juleferie også?

slappeste lørdagen på lenge


Hei!

Jeg rakk visst å blogge litt til før jeg skal avgårde, men dette blir nok det siste innlegget for i dag. Nå tar jeg snart turen til Ski for å se på en danseforestilling, og etterpå skal jeg kanskje videre til en kompis, men det er ikke sikkert ennå. 

Det jeg og Helene har fått rukket å gjøre i dag er å stå opp, spise, dusje, sminke oss og tatt bilder. Og klokka er snart fire?! Jaja, litt deilig er det jo også med en dag man ikke gjør så mye spesielt på. Jeg har også fått "lært" Helene hvordan man bruker hudsminke, for hun bruker faktisk ikke det. Føler meg fin som stilte opp til photoshoot i joggebukse, i tillegg til at bildene er tatt med blits. Men sånn går det når man bruker så lang tid og det har blitt helt mørkt før vi er ferdige! Nå skal jeg ned og skifte også stikker jeg over til naboen for å sitte på til Ski, så snakkes vi i morra en gang!

 

Hva har dere gjort i dag?

overnattingsbesøk


Hei! Tenkte å slenge inn et raskt innlegg før jeg tar meg en dusj og ordner meg for å dra til Ski. Jeg skal se på en danseforestilling sammen med Helene A, så jeg drar i fem-tiden tror jeg. I natt hadde jeg overnattingsbesøk av Helene B, og det er utrolig lenge siden så det var koseliiig.Hva skal dere i dag?

fredag


IDAG ER DET FREDAAAG ♥♥♥

Heisann! I dag har jeg vært i Ski med noen folk og, blant annet, shoppet litt og spist. Vi dro hjem i i nitiden og dro til meg for å sove der. Så i natt har jeg Helene B på overnattingsbesøk. I morgen veit jeg ennå ikke helt hva jeg skal, det eneste jeg veit er at jeg skal dra og se på en danseforestilling sammen med Helene A. Jeg blir gæren av alle Helene'ne snart altså..Hva gjør dere på en fredagskveld da?

dagen min


Heeei! 

I dag har jeg egentlig bare vært i Ski med noen venninner og kompiser og egentlig ikke gjort noe spesielt. Hele skoledagen har vært mediefag som vil si at jeg har hatt en ganske så avslappende dag i dag. Og siden vi hadde så mange medietimer, tenkte vi at vi kunne ta en tur i fotostudioet og ta noen bilder, så nå tenkte jeg å vise noen av dem.

Ja, og for de som lurer så går jeg veldig mye uten sko rundt på skolen, så det er derfor sokkene mine er så rene og fine som de er. Bildene ble ikke så veldig bra, men jeg tenkte jeg trengte noen bilder, også har jeg jo faktisk aldri vært i fotostudioet før i dag.

 

Hva synes dere om bildene?

glad


Da var enda en skoledag over, og det er bare fire skoledager igjen denne uka. Jeg liker å tenke sånn at det er færre og færre skoledager igjen ettersom dagene går. Det er akkurat derfor søndager er så kjipe, for da er det mandag dagen etter. Uansett, dagen i dag har ikke vært så ille til mandag å være, og ikke veit jeg hvorfor. Jeg bare føler at dagen har gått så fort. 

Jeg er ikke helt sikker på om jeg blir i Enebakk i dag eller om jeg drar til Ski, men det får jeg nesten se på. Vi snakkes nok seinere i kveld uansett. Forresten, statistikken har gått sinnsykt opp i det siste, og tusen takk for det. Har aldri vært så høyt oppe før, og det er det som gjør det så morsomt å blogge nå!

 

Har dere hatt en bra eller kjip mandag hittil?

2. advent


Dagen i dag begynte med at jeg våknet opp hos Helene halv tolv, tok på meg klær og så ut som en dass, begynte å gå hjemover til meg med en tung bag på ryggen i hundre meter snø, brukte 20 minutter på gåturen, gikk inn og tok meg en varm dusj, spiste, sminket meg og gikk ut igjen for å ta bilder med Helene, gikk inn på senteret og egentlig bare tittet litt på julegaver, gikk hjem og spiste igjen og så på Jul i Svingen med mamma, la meg i senga og har ligget der siden. Og nå ligger jeg egentlig bare å gruer meg til skole i morra, stå opp tidlig, gå ut i kulda og ta en stappfull buss til skolen. Som jeg gleeeder megHva synes dere om den spennende dagen min?

white christmas


Heeei! 

Endelig har det lagt seg snø her også, og ikke bare litt heller, så da så jeg på dette som en fin mulighet til å få tatt litt fine vinterbilder ute. Det er så utrolig koselig og det setter julestemningen helt på plass, hvert fall hos meg. Så da blir det vel forhåpentligvis en hvit jul i år!

Denne helga har jeg egentlig ikke gjort noe veldig spesielt, bortsett fra å være hos noen kompiser og sovet hos en venninne. I går var jeg faktisk på julegaveshopping med to venninner. Jeg fikk kjøpt èn gave til en venn og to til meg selv. Bra jobba, AInaHar det blitt hvitt ute hos dere nå også?

statistikk og juleprat


Hei!

Statistikken på bloggen har steget utrolig mye det siste døgnet! Jeg hadde dobbelt så mange lesere i går som det jeg hadde dagen før, og jeg er ganske klar over hvorfor. Nesten ingen av mine bekjente visste om bloggen min i det hele tatt, egentlig fordi jeg, for det første, ikke er så flink til å blogge for tiden, og for det andre, har ganske mange gamle innlegg, bilder og videoer her. Bloggen min er jo faktisk fire år gammel snart tror jeg. 

Uansett, i går fikk da veldig mange folk vite om bloggen min, ikke planlagt, menmen. Lesertallet har i hvert fall steget ganske mye, så kanskje det ikke var så dumt likevel? Her er noen bilder fra de siste dagene (sorry for dårlig iphone-kvalitet, burde fått til noe bedre jeg som faktisk går media)

 

Idag er det 4. desember, som vil si at det er under tre uker til julaften! Jeg tror jeg aldri kommer til å vokse av meg det å glede meg til jul, for uansett hvor gammel jeg er så gleder jeg meg nesten like mye hvert år. Jeg må vel snart få satt i gang julegaveshoppinga, men kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg til å begynne tre dager før julaften... Men det kan jeg bare ikke


Har dere fått begynt å handle inn julegaver ennå, eller er dere like seint ute som meg?

da var denne uka over


Heiii ♥

Det blir ikke så veldig ofte oppdateringer fra meg, men det tror jeg ikke at jeg kommer til å få gjort noe med. Jeg blogger når jeg selv føler at jeg orker og har lyst, for da tror jeg også at bloggingen min blir de grader bedre enn hvis jeg skulle tvunget meg til minst ett innlegg om dagen, som jeg gjort før.

Denne helga har jeg faktisk gjort utrolig mye. Eller, jeg har ikke gjort så mye, men det er ingent tvil om at jeg har tatt mye buss! Jeg har altså fartet så utrolig mye fram og tilbake at jeg aldri vil ta buss igjen. På fredag var jeg først på Balkan og spiste med noen folk, før turen gikk videre til treningsstudioet for å trene sammen med Helene og Helene, og etter det tok vi bussen til Enebakk for å hente ting for så å ta buss tilbake til Ski for å sove hos Helene. Etter det gikk vi ut en liten tur med to kompiser, før vi tok buss igjen og møtte to andre kompiser. På lørdag dro vi også tilbake til Vinterbro med buss før vi dro hjem igjen til Ski. Og i dag har jeg egentlig bare vært og trent med Helene og slappet av hjemme hos mamma med iiiis og skal vi danse, og nå står mamma og lager kakao til oss ♥♥♥ Noen ganger kan faktisk til og med jeg liker søndager, og jeg som egentlig hater søndager over alt fordi det er mandag dagen etter. heheheLiker dere søndager, eller har dere samme syn på den dagen som meg?

bombetrussel


Uææ, dette er andre bombetrusselen vi har hatt i Enebakk på to-tre måneder nå. Det er egentlig litt ekkelt å høre sånne ting. Måten vi fant det ut på var at det ikke gikk noen busser fra Enebakk til Ski fordi veiene var stengt av. Det var altså en mistenkelig mann på en buss på vei fra Ski mot Enebakk. Dere interesserte kan lese >denne< artikkelen. På grunn av dette fikk ikke jeg og Helene oss til skolen i går i og med at vi for første gang siden skolen startet klarte å miste første bussen våres til skolen. Og siden vi bor i Enebakk går det jo ikke buss før rundt ni-tiden igjen.. Jaja, livet på landet..

Så det jeg og Helene gjorde i går, var å sykle en tur ned på butikken for å kjøpe julebrus også satt vi oss foran TV'en og så på Månetoppen. Ahh julestemniiing. Seinere på dagen dro vi ned til ungdomsskolen for å møte en annen venninne som fortsatt går der, og det var da vi skjønte hvorfor det ikke gikk busser da vi så masse politi og fikk høre om hva som hadde skjedd. 

Har dere hørt noe om bombetrusselen?

kanskje tilbake


Nå er det vel ca en måned siden jeg postet forrige blogginnlegg. Hvertfall i nærheten. Siden sist har jeg fått kommet meg litt inn i skolerutinene (liker jeg i hvert fall å tro selv) og fått vendt meg litt til hverdagene. Jeg har også funnet ut at jeg står opp altfor tidlig, så døgnet mitt har blitt helt snudd så jeg blir jo trøtt klokka sju på kvelden. Ok det var litt overdrevent, men det er jammen meg ikke langt ifra. 

Uansett, det kommer ikke til å bli kjempebra blogging, jeg kommer bare til å blogge når jeg føler at jeg har noe spesielt å komme med eller når jeg faktisk har blogglyst. Kan også hende det kommer noen innlegg via iphonen med iphonebilder, men jeg håper det går fiiint.

spent...


Ååååh, jeg har fått en melding på tlf fra videregående om at jeg kan gå inn og sjekke resultatene MEN jeg kommer ikke inn! Det er så irriterende, for nå har jeg gått rundt fra sommerferien begynte og telt ned dagene fram til idag, også får jeg meg ikke inn på siden. Tenk at nå kunne jeg egentlig visst hvilken skole jeg har kommet inn på, meeen neida

Jeg skal oppdatere bloggen så fort jeg veit noe, i tilfelle noen skulle lure. Det jeg har søkt på første valg er danselinja på Ski VGs, men er veeldig usikker på om jeg kommer inn, fordi karaktersnittet mitt ikke var det beste i år og audition gikk helt rævvaHar du søkt videregående?

justin bieber-konserten - min opplevelse


Åh herregud, for en sjuk opplevelse!! Dette er det sjukeste, mest spennende, morsomte, kuleste, mest slitsomme, vondeste og heldigste dagen i livet mitt, hittil. 

I går dro jeg på skolen til vanlig tid, men jeg dro halv 12 fra skolen for å ta bussen til Oslo ti på tolv. Jeg dro sammen med Helene, Hayley og noen venner av Hayley. Samtidig som jeg var litt sammen med Helene og noen andre jenter som hun var sammen med. VI kom til Operataket litt før kl 13, heldigvis. For når vi satt oss og hadde fått plasser oppå der, fikk vi vite at de stengte portene kl 14. Takk og lov for at vi kom oss inn!!

Da vi hadde stått der en stund, syntes vi at det var forferdelig lang tid til Justin skulle komme og ha konsert, og i tillegg var det, av alt annet, OPERA som ble spilt der oppe på scenen. Åhh, skyt meg! Jaja, uansett så ble vi ståenes der, tok litt bilder og drakk den siste skvetten jeg hadde igjen av burn´en min. Så smart som jeg er så tenkte jo ikke jeg på å ta med en vannflaske. Det var jo mange personer som besvimte fordi de hadde for lite vann, så de begynte å hive ut vannflasker og kopper med vann i til publikum, men jeg satt jo såppas langt bak at jeg fikk ikke før lang tid etter, da jeg hadde klart å få meg ganske langt fram.

Og når klokka begynte å bli halv 4, tenkte vi "yes, nå er det ikke så lenge til!" og jeg begynte å få veldig mye nerver og gledet meg UTROLIG til Justin skulle komme! Men neida, da hørte jeg plutselig at folk begynte å prate om at de hadde lest at Justin konserten skulle bli utsatt til etter kl. 21. Jeg måtte jo vite om det var sant, så jeg ringte hjem for å be mamma om å sjekke på nettet, og det stemte. Den skulle bli utsatt til 21.30. Etter hvert begynte jeg også å bli veldig sulten og tørst. Måtte selvfølgelig også på do!

Enda litt seinere fikk vi høre at politet ville avlyse, fordi Justin aldri kom! Da ble jeg rett og slett veldig lei meg og forbanna, for jeg trudde at jeg hadde stått der i 8 timer uten grunn! Men det var jo selvfølgelig ikke tilfellet, for det var bare noe politiet hadde vurdert fordi Justin ikke dukket opp på lang tid.Noen av de jentene jeg var med i Oslo vurderte å dra hjem, fordi de ikke gadd å vente på at Justin skulle komme. For de jentene jeg var med er egentlig ikke noen stor Justin-fan, bortsett fra Helene A da. Men henne var jeg ikke så mye sammen med egentlig. Jeg ville jo ikke at de skulle dra, for jeg kom for å se Justin, og da skulle jeg se Justin! Så jeg bestemte meg for å bli der helt til han kom!

Da klokka nærma seg halv ni kom politet opp på scenen og ga bekjed om at Justin var på vei og at ventetiden var kort, da ble jeg veeldig glad og gledet meg utrolig, samtidig som jeg hadde utrolig vondt i beina mine og var veldig sulten og ikke minst tørst. Så begynte de å sette på musikk og folk begynte å hoppe og synge og det var egentlig da morro´a starta, så da ble det litt bra stemning der!

Men da sangen til Justin Bieber begynte, og vi så at han kom inn, ble det så utrolig mye skiking og gråting!! Det var en helt utrolig bra følelse og jeg kunne egentlig ikke tro mine egne øyne! Jeg så faktisk Justin Bieber i virkeligheten!! Herreguuud.. Også begynte jeg å gråte da han spurte: "Can I ask you a question? Can I be your boyfriend?" helt på slutten. Herreguuud, jeg ble helt fra meg utrolig glaaad! Også begynte han å synge boyfriend og han sang noen nye sanger for oss og, ja, det var helt fantastisk opplevelse! På slutten sa han at han kommer tilbake til Norge neste år, og jeg tenkte med en gang at jeg skal på den! Ikke tvil engang!


Dette bildet har jeg tatt selv!!! Åh jeg er så glad for at jeg endelig har fått sett den mest fantastiske, flinkeste, kjekkeste og den beste gutten i verden! Tenk at han var i Norge, bittelille Norge!! Og i tillegg kommer han tilbake neste år, herreguuud! <3

Så som sikkert de fleste forstår, så er jeg en stor Belieber! Jeg elsker Justin, og jeg har ventet lenge på å se han i virkeligheten, og jeg håper jo på at en vakker dag skal jeg møte han, det hadde vært helt uvirkelig! Men i går hadde jeg en helt utrolig fin dag, og jeg håper det kommer en sånn mulighet igjen!

 

Var du på konserten?

Liker du Justin?

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Desember 2013


Aina Bäckman Hatlebrekke, 17

For kontakt:
aina-hatlebrekke@hotmail.comhits