farge etterveksten?


Hei! ♥ En stund siden sist.. Og sorry for det. Jeg har ingen grunn til ikke å ha blogga, er egentlig bare det at det ikke skjer så mye for tida, og jeg har ikke ladet opp kameraet mitt, så har ikke fått brukt det. Bildene over er egentlig bare noen randome bilder, som forresten er ett år og lenger siden, med forskjellige hårfarger jeg har hatt. Grunnen til det er at jeg står mellom å enten farge håret mitt eller la etterveksten fortsette å gro.

De fleste som kjenner meg er nok lei av å høre om håret og farginga mi, meeen nå står jeg i en litt vanskelig situasjon her.. For jeg aner virkelig ikke om jeg skal fortsette å spare ut etterveksten (noe jeg faktisk har kommet ganske langt i nå, og det funker ganske bra), eller om jeg skal farge håret mitt mørkt igjen, som forresten kjæresten min vil jeg skal gjøre. Jeg har jo veldig lyst på en fin brunfarge igjen, men da får jeg slitet med etterveksten og ender opp med å måtte farge det annen hver måned. Derfor er det veldig mye lettere å bare spare ut etterveksten, siden jeg allerede har kommet så langt.. Vanskelig dette her altsåå

en uke igjen


♥ heeei

Nå er det faktisk bare en uke igjen til skole, og det er litt sjukt, for jeg har egentlig ikke tenkt på hvor kort tid det er fram til skolen før den siste uka. Men det skal egentig bli litt deilig å komme tilbake til vanlige hverdager, og få døgnrytmen på plass igjen! Ikke at jeg ikke liker å ha ferie, men den kan faktisk bli litt lang i lengden. Haha lang i lengden

I dag har jeg bare vært hos kjæresten min, og siden det er dårlig vær har vi egentlig bare sittet inne og ..... spilt. Ja, det er det vi har brukt denne dagen på. Vi har spilt legospill. Som er for barn. Og vi klarer det ikke.. Han sitter stadig vekk og søker opp videoer på youtube for å finne ut hva vi skulle gjøre, hahaHva har dere brukt dagen til?

ny youtubekanal


Hei! Jeg og Helene lagde en YouTubekanal for noen uker eller måneder tilbake, og vi la ut en ny video igår kveld. Vi har ikke vært så flinke til å legge ut videoer siden vi lagde kanalen, så vi har bare tre videoer hittil. Men jeg håpet at dere ville ta en titt på denne her, også kan dere gjerne gå inn og se på de andre også! 

På denne videoen hadde vi med Kristine, fordi hu var hos oss da vi skulle filme den. Det er en "most likely to"-video, som de fleste sikkert har hørt om og vet hvordan fungerer. Håper dere liker videoen(e)!

Trykk HER for å komme til YouTubekanalen våres.

utsettelser


Heiiii dere

De to, eller tre, eller fire siste dagene har Helene og jeg tenkt til å trene, men det har blitt utsatt alle dagene. Jeg har tenkt til å begynne å trene på Stamina her i Ski, men det har bare blitt til at vi har utsatt det. Så imorra skal vi faktisk dra dit og ha en zumbatime også skal vi trene for oss selv etterpå. Såå det blir nok braJeg bare tenkte å legge ut noen bilder fra de siste dagene, for jeg har ikke tatt noen bilder med speilrefleksen i det siste.

innedag


Været idag er ikke så mye å skryte av, så etter jeg og kjæresten min våknet rundt 12-13 tiden, har vi egentlig ikke gjort så mye annet enn å sittet inne og sett ut på det fæle været. Det pøseregner og tordner, noe jeg haaater over alt på jord. Men vi har fått ryddet rommet litt, for det så jo ut som en svinesti her inne, så nå har det gått fra katastrofe til litt mindre rotete.Og, tro det eller ei, men jeg har såvidt startet litt på teoriboka, i håp om å kanskje få lært litt. Jeg kan jo faktisk ta lappen om et halvt år, så det er jo ikke akkurat for tidlig å begynne å lese nå!Hva bruker dere denne regnfulle dagen til?

en ikke så spennende dag


Heeei!

I natt sov jeg over hos Helene, så dagen min startet hos henne. Vi hadde egentlig tenkt til å trene tidlig, men jeg hadde ikke med treningstøy og det fristet ikke så mye likevel, så det ble til at vi sov til halv tolv. For min del kunne jeg godt sovet lenger, i og med at vi ikke la oss så veldig tidlig, men vi ble vekket for å spise frokost med resten av familien hennes. I går kveld var vi bare med kjæresten min og en kompis.

Vi har nettopp kommet hjem til Gabriel etter å ha vært ute med Helene og Kristine i noen timer. Så nå sitter vi på hver vår mac og driver med hver vår ting. Ja, veit vi er veldig sosiale.

Bildene ble ikke så mye å skryte av, i og med at lyset ikke var det beste og blitsen ikke ville funke på grunn av at kameraet hadde lite strøm #livetsomblogger. Men uansett, vi skal snart sove fordi vi skal relativt tidlig opp i morra. Vi skal nemlig dra ned på campingen og feire bursdagen til broren min, så skal sikkert få tatt noen bilder!

dagen idag i bilder


Heihei!

I natt sov jeg over hos kjæresten min, som jeg gjør nesten alle dagene i ferien. Vi sovnet ikke før klokka 6 i natt, så vi sov helt til 15-tiden, og derfor ble det ikke så veldig mye ut av dagen. Vi visste ikke helt hva vi skulle finne på idag, men det endte med en kort biltur for å ta noen bilder av bilen til Gabriel (kjæresten min), mens jeg tok noen andre bilder.Nå sitter jeg oppe på rommet til Gabriel og redigerer bilder og venter på at han skal komme tilbake. Han dro nemlig ut med en kompis for en stund siden, men jeg orket ikke å bli med fordi det er så kaldt ute. Litt rart hvor utrolig mye kaldere det har blitt nå, det var jo så utrolig varmt en periode. Men godt er det egentlig, for det var faktisk 10 eller 20 grader for mye! 

ny start


Hei! Nå har jeg bestemt meg for å begynne å blogge igjen, fordi jeg rett og slett ikke har så mye annet å drive med i ferien. Så i går var jeg og kjæresten min ute og hadde en liten photoshoot. Det ble ikke så veldig mange bilder, men nok til at jeg kan vise noen.

Nå som jeg har startet å blogge igjen, kommer jeg nok ikke til å legge ut innlegg hver eneste dag og føle at det presset ligger over meg. Jeg tror nok jeg kommer til å blogge litt mer når jeg føler for det, for da blir det både bedre innlegg, og jeg slipper å føle at jeg blogge hele tiden!

hårfargeAv en eller annen grunn har jeg lyst på mørkt hår igjen. Håret mitt er jo en katastrofe akkurat nå. Jeg kan faktisk ikke gå ut av døra i det snøværet som er nå, i og med at det har blitt så lyst, men jeg må jo nesten gå ut av døra i løpet av en hel dag. Jeg bare er så utrolig usikker på om jeg kan kle mørkt hår. Jeg har jo hatt mørkt hår fire-fem ganger før, men jeg har aldri hatt en farge som jeg er ordentlig fornøyd med. Så det jeg lurer på er om jeg bør farge håret mørkt eller la det være den fargen jeg har nå? Har jo en sinnsyk stygg ettervekst akkurat nå også..

 

Hva synes du?

dag 1 - meningen med bloggnavnet ditt


Dette har jeg helt sikkert hatt et innlegg om før, i og med at jeg har hatt denne bloggen i over 3 år MEN det er vel noen som ikke veit det. Uansett, forklaringen er ganske enkel. Jeg heter Aina Hatlebrekke. På skolen har vi alltid hatt et brukernavn på datamaskinene som er på skolen, og brukernavnet mitt der var aihat. Grunnen er fordi Ai er de to første bokstavene i Aina og Hat er de tre første bokstavene i Hatlebrekke. Så enkelt var det, haha. Noen kunne vel gjettet seg til det selv også!

Siden det passer så godt til det jeg har skrevet om nå, så kan dere få noen gamlegamleGAMLE headere jeg har hatt de tre siste årene:
 

 
Herreguuud for noen bilder... Men hva synes dere? Visste dere dette?

30 days challenge


Heiheei, nå er det jammen lenge sida sist og beklager så mye for det. Har dessverre ingen unnskyldning å komme med.. Men i det siste har jeg funnet ut at jeg ikke har så altfor mye å blogge om, så jeg bestemte meg for å begynne med den berømte challenge'n alle bloggere holdt på med før. MEN denne gangen har jeg så og si laget den selv. Eller, ikke selv, men jeg har søkt opp mange forskjellige og selv bestemt hva jeg velger å ha med og hva jeg ikke vil ha med, så dette kan jo bli interresant. Jeg velger å ikke dele den med dere ennå, jeg bare legger ut en og en. Jeg har laget notat på iphone'n allerede så den er ferdig.

SÅ her kommer dagens fotoshooot fra photo booooth haha

Jeg tenker meg at første challenge kommer i kveld. Den er ikke så stor så jeg kan jo si at det er "meningen med bloggnavnet mitt", haha. Ikke så veldig interresant men jeg tar de beste litt seinere. Ok dette ble jo bare teit så jeg tror jeg stopper dette innlegget her jeg. Så dette var en slags "unnskyldning" for null blogging de siste fem dagene, oi.. Det var lenge

 

Vil dere ha den første idag?

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Desember 2013


Aina Bäckman Hatlebrekke, 17

For kontakt:
aina-hatlebrekke@hotmail.comhits