dagen min


Heeei! 

I dag har jeg egentlig bare vært i Ski med noen venninner og kompiser og egentlig ikke gjort noe spesielt. Hele skoledagen har vært mediefag som vil si at jeg har hatt en ganske så avslappende dag i dag. Og siden vi hadde så mange medietimer, tenkte vi at vi kunne ta en tur i fotostudioet og ta noen bilder, så nå tenkte jeg å vise noen av dem.

Ja, og for de som lurer så går jeg veldig mye uten sko rundt på skolen, så det er derfor sokkene mine er så rene og fine som de er. Bildene ble ikke så veldig bra, men jeg tenkte jeg trengte noen bilder, også har jeg jo faktisk aldri vært i fotostudioet før i dag.

 

Hva synes dere om bildene?

4 kommentarer

Anhthu Tran

12.12.2013 kl.21:07

Hahah, så herlige dere er!!

Helene

12.12.2013 kl.21:27

dette var noen nydelige bilder, og hvem er ho bedårende lille jenta med søt rosa jakke? hha<3

LoVerBoY

13.12.2013 kl.18:28

du og Helene er ganske digge da <3

Thessy

14.12.2013 kl.00:33

har du ikke vært i foto studiet deres før nå? hadde alt vært i foto studioet på skolen våres sikkert oppe i 10 ganger om ikke mer, og var alt gått igjennom to foto temaer som halloween foto og jule foto, i tillegg til at klassen chillan der en god del når vi ikke hadde en drit og gjøre eller for og sette på musikk og sove frem til skole bussen kom, hahaha!

Anbefaler og sette hjernen i det kreative hjørnet og sette i gang med de mest utrolige ideer i foto studio, drit fett! :D

Skriv en ny kommentarAina Bäckman Hatlebrekke, 17

For kontakt:
aina-hatlebrekke@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡