statistikk og juleprat


Hei!

Statistikken på bloggen har steget utrolig mye det siste døgnet! Jeg hadde dobbelt så mange lesere i går som det jeg hadde dagen før, og jeg er ganske klar over hvorfor. Nesten ingen av mine bekjente visste om bloggen min i det hele tatt, egentlig fordi jeg, for det første, ikke er så flink til å blogge for tiden, og for det andre, har ganske mange gamle innlegg, bilder og videoer her. Bloggen min er jo faktisk fire år gammel snart tror jeg. 

Uansett, i går fikk da veldig mange folk vite om bloggen min, ikke planlagt, menmen. Lesertallet har i hvert fall steget ganske mye, så kanskje det ikke var så dumt likevel? Her er noen bilder fra de siste dagene (sorry for dårlig iphone-kvalitet, burde fått til noe bedre jeg som faktisk går media)

 

Idag er det 4. desember, som vil si at det er under tre uker til julaften! Jeg tror jeg aldri kommer til å vokse av meg det å glede meg til jul, for uansett hvor gammel jeg er så gleder jeg meg nesten like mye hvert år. Jeg må vel snart få satt i gang julegaveshoppinga, men kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg til å begynne tre dager før julaften... Men det kan jeg bare ikke


Har dere fått begynt å handle inn julegaver ennå, eller er dere like seint ute som meg?

Én kommentar

Anhthu Tran

05.12.2013 kl.16:52

Jeg er dessverre like sent ute som deg, haha :-) Koselige bilder da!!

Skriv en ny kommentarAina Bäckman Hatlebrekke, 17

For kontakt:
aina-hatlebrekke@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡