lange og kjedelige dager


For snart to uker siden fikk jeg en trist, dum, teit og uforståelig nyhet. Nyheten har gjort så jeg egentlig ikke skal belaste foten så mye og helst ikke danse på noen uker. Problemet er bare at jeg vil danse. Jeg vil ikke gå mange uker uten å danse eller trene, for altså.. Dansing er jo det jeg liker å drive med. Nyheten var altså at jeg er på vei til å få en stor betennelse i foten min som kan gjøre så jeg får problemer med å gå seinere i livet. 

Så dum og utålmodig som jeg er, har jeg allerede etter en uke begynt å danse igjen, noe jeg fant ut idag at ikke var så lurt.. Det gikk ganske bra i starten, men i dag merket jeg at det ikke gikk så bra. Da har jeg lært av det, at jeg må vente en stund til. Jeg gikk også på krykker i en uke, og det kan godt hende jeg må bruke de litt mer litt seinere, men akkurat nå er jeg så sliten og lei av dem at jeg rett og slett ikke gidder. 


haha, et kleint bilde ei venninne tok av meg på skolen til skoleoppgavem hennes

Denne betennelsen gjør nok så jeg får lite å gjøre utover og at dagene kommer til å bli veldig lange og kjedelige, i og med at jeg danser nesten hver dag. Heldigvis har jeg fått medlemskap på et treningsstudio i nærheten av der jeg går på skole, så jeg skal nok få trent en god del der, uten å overbelaste foten selvfølgelig!Har dere noen skader eller lignende som hindrer dere i å trene?

Én kommentar

Frida Elise

30.10.2013 kl.20:39

God bedring med foten!!:-))

Skriv en ny kommentarAina Bäckman Hatlebrekke, 17

For kontakt:
aina-hatlebrekke@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡