medier og kommunikasjon


Heeei alle sammen! Kanskje det er noen som lurer på litt sånn skoleting om meg osv? Nei, kanskje ikke.. Uansett så har jeg tenkt til å fortelle litt om det.

På torsdag forrige uke begynte jo de fleste på skole, og siden jeg er en av 97'erne så begynte jeg første året mitt på videregående i år. Jeg hadde søkt på danselinja på Ski VGs som første ønsket mitt og jeg kom inn på det. Jeg var kjempefornøyd og gledet meg masse til å begynner på den nye skolen og treffe nye mennesker! Men dessverre så ble ikke alt etter forventningene mine.. Jeg trivdes ikke så veldig på den nye skolen. Ikke på grunn av dansinga, men fordi det er for mye stress! Jeg sleit med motivasjonen og konsentrasjonen min på ungdomsskolen, så hvordan ville det gått på videregående?

Derfor dro jeg til Drømtorp og snakket med de folka om å få bytte til Medier og Kommunikasjon, som da var tredje ønsket mitt da jeg søkte. Det tok litt tid å få plass på linja, så jeg gikk en hel uke og ventet, helt til de ringte meg opp midt i en mattetime. HERREGUD så stressa jeg var de minuttene før timen var ferdig! Jeg visste at det var skolen som hadde ringt megSå nå går jeg på medier og kommunikasjon på Drømtorp videregående og er superfornøyd med det! Jeg trenger å få liiitt pause fra alt skolearbeidet og få inn litt medier i skolegangen min. Jeg håper også at denne linja kan gjøre så jeg får mer blogglyst også, i og med at det faktisk har mye med foto og video å gjøre. Så dere kan nok se frem til mye mer blogging fra meg!


Har du starta på videregående, i så fall, hvilken linje går du?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarAina Bäckman Hatlebrekke, 17

For kontakt:
aina-hatlebrekke@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡